| Diiiiaaaa a întrebat:

Cum pot sa slabesc la picioare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| silviu08 a răspuns:

Nu poti localiza locul unde sa arzi grasime. Cand corpul tau arde grasime, o arde de peste tot, nu doar la brate, stomac sau coapse ai nevoie de exercitii cardio. Pentru asta, iti recomand clip-ul asta:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Fa exercitiile acelea o data la 2 zile. Si incearca sa ai o alimentatie mai sanatoasa(nimic obositor, doar incearca sa mananci un pic mai sanatos),
SucceS!

15 răspunsuri:
| ioanaccc a răspuns:

Eu vreau la coapse.

| cucubogza a răspuns:

Alergand!

| 13597 a răspuns:

Pot slabi facand genoflexiuni! Sau poti sa mergi la sala!

| KittyKa a răspuns:

Genoflexiuni la greu! laughing Cu astea chiar slabesti.

| Diiiiaaaa explică (pentru silviu08):

Adica sa fac acele exercitii care tin 10 minute o data la 2 zile? Si e este de ajuns? Cred ca ar trebui mai mult. thinking

| silviu08 a răspuns (pentru Diiiiaaaa):

Daca vrei, le poti face in fiecare zi. Dar iti recomand macar o zi pe saptamana sa iei pauza. Pentru un incepator(presupun ca nu esti foarte activa) sunt foarte intense. Daca ti se par prea usoare, fa de 2 ori la rand sa ai 20 de minutes sau chiar de 3 daca te crezi tare.tongue

| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Pentru subtierea picioarelor, cel mai mult ajuta alergatul.20-30 de minute/zi, cu viteza medie, vor fi suficiente.Pentru rezultate foarte bune,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chipsurile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune, migdale, fistic, sau paine.De asemenea, evita pe cat posibil prajelile(contin foarte multe kcal, datorita uleiului).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu depasesti necesarul)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara). Succes.
In cazul in care pielea de pe toata suprafata picioarelor este uscata, poti folosi o lotiune de corp hidratanta(Dove sau Nivea, de preferat).In cazul in care problemele sunt doar in cazul calcaielor, genunchilor si degetelor, poti folosi putina crema de galbenele.O alta varianta(indiferent de necesitate)ar fi uleiul de masline, sau uleiul de migdale dulci.

| silviu08 a răspuns (pentru ღCuteღKissesღ):

Nu iti pun la indoiala cunostintele despre fitness, dar cum crezi ca cineva care nu este deloc activ fizic poate alerga in fiecare zi cate 20 de minute? Cum crezi ca poate ea sa taie din alimenatia ei tot de mai sus? Inteleg, chipsuri, produse cu faina superioara, fast food. Dar tu ii recomanzi sa treaca de la un stil de viata, nu nesanatos, dar cel putin sedentar si nu "total" sanatos la cel al unui atlet de performanta. De aceea i-am recomandat 10 minute de sport si doar sa faca mici schimbari in alimentatie. Lucrurile astea sunt mai usor de facut pe perioada lunga.

| Bogdanpalintineanu a răspuns (pentru KittyKa):

Numi spune ai facut una rolling on the floor

| Bogdanpalintineanu a răspuns (pentru ღCuteღKissesღ):

rolling on the floor femeile astea laughing

| Marius1985 a răspuns:

Nu cred ca se poate slabi doar intr-o zona anume. Tine de genetica cum pui grasimea pe tine. Poti sa slabesti prin antrenament specific. Uite o metoda aici: http://steroizi.ro/articole/tabata.php
Dureaza putin dar sunt destul de intense. Bafta.

| CreatzaByx a răspuns:

Nu merge link-ul pe care l-ai dat

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| Alexandra12798356 a răspuns:

Ai reusit sa slabesti? Daca da, cum?

| Anonim124635 a răspuns:

Buna daca stai la tara este destul de usor. In primul rand trebuie sa ai un tel. Eu de exemplu mi-am propus sa slabesc mai mult pentru o fata, cred ca intelegi la ce vreau sa ma refer. Eu de exemplu ma dadeam pe bibicleta dimineata si seara. Cate 10 min in fiecare parte a zilei si nu am slabit doar la picioare ci si la talie si brate.
.
Daca nu stii sa te dai pe bicicleta si ai un caine poti sa faci tot cate doua plimbari pe zi cu el astfel il plimbi si pe el si te ajuta sa slabesti si pe tine.
.
Daca nu, poti sa faci niste exercitii cardio. Poti sa le cauti pe Youtube cu un grad de dificultate scazut.
Ps: inainte de a te trezi mananca un mar pentru a te energiza si in loc de a manca o farfurie intreaga 4/4, incerca sa mananci doar trei sferturi 3/4. Incearca tot asa pana reusesti sa te saturi doar cu jumate de farfurie 2/4.
(Metoda asta a functionat la mine nu sunt expert in asa ceva dar poate iti va fi de folos)
(Daca am gresit undeva imi cer scuze) mult succes

Întrebări similare