Poti incepe prin a te gandii/imagina ca o ai imensa si nu ti-e rusine cu ea.
Si ai sa iti invingi rusinea.
De ce vrei sa urinezi in public? exista toalete ca de aia suntem oameni sa nu ne facem nevoile in public
Sunt lucruri care nu se fac.
Daca ai probleme de sanatate si nu te poti abtine, e bine sa te adresezi unui medic.
Vad ca esti copil/ adolescent, mai bine e sa te abtii, e posibil sa te intalnesti cu tot felul de pedofili.
Porcii sau magarii stau in cotete, nu au alternative...
Pana si cainii comunitari nu o fac in mijocul drumului, se dau la parte. Pisicile, din cate stiu eu, astupa.
Dar oameni... nu inteleg.
Userul a pus de fapt o problema fara sa vrea.Sunt oarecum jenata ori de cate ori vad un matur care urineza in public!
Nu ma uit, imi atrage atentia
In drumul meu spre piata este si crama, iar langa locul unde o fac
Ia taxiul sau ocoleste crasma.Nu stii ca bautura face din om ..neom? Lol.
Stau la cinci minute de piata.
Mai pot scrie ceva, dar e cu bipuri si ma bate Cristina.
Cristina sa-si vada de baie ei, aici eu sunt sefu. Chiar daca facem chat aici si sterge Cristina ca asa vrea muschii ei, macar am discutat.Paaaaaa,si pup-o pe Cristina de la mine.
În public sau în băi din acelea cu toalete pentru urinat una lângă alta? Dacă e vorba de a 2-a variantă, pur și simplu nu te gândi la nimic. Urinează și gata. Ceilalți bărbați de acolo își văd de ale lor, nu te cercetează pe tine
Ori te imbeti ori te droghezi atunci nu prea stii ce facii si daca iti spune cineva ceva dupa ii spui ca nu iti mai aduci amint ceva gen "eram beat man deci nu stiu nu ma bag"
anamaria2200 întreabă:
AlexandraAlexandra12 întreabă: