| danielut a întrebat:

Cum pot sa urinez in public fara sa imi fie rusine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bogabogdan a răspuns:

Poti incepe prin a te gandii/imagina ca o ai imensa si nu ti-e rusine cu ea.
Si ai sa iti invingi rusinea. big grin

17 răspunsuri:
| AndyAndrey01 a răspuns:

Pur si simplu depinde ce varsta ai?

| Relu12 a răspuns:

Depinde de curajul tau!

| JustInsane112 a răspuns:

Cu tupeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ma sa urinezi in public fara rusine? Far rusine sunt porcii si magarii.Aia pot urina fara rusine si fara probleme.Dar noi fiind oameni cu gandire si respect fata de cei din jur trebuie sa urinam la.wc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce vrei sa urinezi in public? exista toalete ca de aia suntem oameni sa nu ne facem nevoile in public

| pLeX a răspuns:

Simplu. nu o face.

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt lucruri care nu se fac.
Daca ai probleme de sanatate si nu te poti abtine, e bine sa te adresezi unui medic.
Vad ca esti copil/ adolescent, mai bine e sa te abtii, e posibil sa te intalnesti cu tot felul de pedofili.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Porcii sau magarii stau in cotete, nu au alternative...
Pana si cainii comunitari nu o fac in mijocul drumului, se dau la parte. Pisicile, din cate stiu eu, astupa.
Dar oameni... nu inteleg.
Userul a pus de fapt o problema fara sa vrea.Sunt oarecum jenata ori de cate ori vad un matur care urineza in public!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Cine te pune sa te uiti acolo? rolling on the floor

Nu ma uit, imi atrage atentia
In drumul meu spre piata este si crama, iar langa locul unde o facrolling on the floor

anonim_4396

Ia taxiul sau ocoleste crasma.Nu stii ca bautura face din om ..neom? Lol.

Stau la cinci minute de piata.
Mai pot scrie ceva, dar e cu bipuri si ma bate Cristina.

anonim_4396

Cristina sa-si vada de baie ei, aici eu sunt sefu.rolling on the floor Chiar daca facem chat aici si sterge Cristina ca asa vrea muschii ei, macar am discutat.Paaaaaa,si pup-o pe Cristina de la mine.

| Lola05 a răspuns:

În public sau în băi din acelea cu toalete pentru urinat una lângă alta? Dacă e vorba de a 2-a variantă, pur și simplu nu te gândi la nimic. Urinează și gata. Ceilalți bărbați de acolo își văd de ale lor, nu te cercetează pe tine happy

| Ghknn a răspuns:

Poți să faci asta și acasă.

| Altadata a răspuns:

Ori te imbeti ori te droghezi atunci nu prea stii ce facii si daca iti spune cineva ceva dupa ii spui ca nu iti mai aduci amint ceva gen "eram beat man deci nu stiu nu ma bag" happy happy happy happy

| alesarumarianiftode9 a răspuns:

La poliție cu tine. Ce înseamnă asta?