Buna! Eu pentru cosuri( si pentru cele de pe fata si pe cele de pe piept) folosesc de la ivatherm akne syt, e foarte buna a 2'a zi courile dispar si nici nu mai apar in acele zone, dar aceasta crema este mai scumpa( 45 lei) insa o versiune mai ieftina este gerovital stop acnee ultra activ( e 12 lei) si la fel iti dai seara cu ea si diminteata cosul a disparut insa cosurile pot reaparea in zona in care ei dat cu crema, oricum ambele sunt foarte foarte bune, daca esti dispus/a sa dai mai multi bani cumpara crema de la ivatherm daca nu cea de la gerovital e perfecta( am folosit'o si eu si e foarte buna).
Eu am o reteta proprie: o aspirina tamponata o pun intr-un recipient mic, pun peste aspirina 10 picaturi de decoct de musetel ( adica un fel de ceai de musetel pe care il lasi sa fiarba pana scade foarte mult), dupa ce aspirina se inmoaie adaug o capsunica (strivita, pasata), ameste pana obtin o pasta. ma spal cu apa calduta pe zona unde vreau sa aplic pentru a deschide porii, apoi aplic pasta obtinuta si o las sa actioneze 15 minute dupa care ma clatesc cu apa calda. la mine functioneaza, dupa doua aplicari scap de cosuri. daca nu functioneaza incearca sa storci cosurile inainte de a spala si aplica. succes :* funda?
Exista o crema numite Cutaden. Pe mine m-a ajutat.
Crema e ieftina...in jur de 15 lei si o lesi pe cosuri pentru ca pe usca