| coconycol a întrebat:

Cum pot scapa de cocoasa? din cauza calculatorului si pentru ca nu am o pozitie corect la scoala am facut cocoasa. se vede foarte urat mai ales daca tin parul in coada sad ma trage sora mea in fiecare seara cu crema la ceafa dar tot se simte osul. mai pot scapa de aceasta pb foarte inestetica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| feraryyy78 a răspuns:

Du-te la doctor, fa gimnastica pentru spate.

| Skynettt a răspuns:

Indreaptate incerca sa mergi drept sa stai drept nu mai sta cocosat

| Assu53 a răspuns:

Deci big grin in primul rand iti spun sa verifici un medicwinking sa iti dea el cele mai bune sfauri deoarece daca faci dupa o urche si dupa alta risti sa ti se faca mai rauwinking oricum sfautile mele sunt sa faci exercitii fizicewinking si noaptea cand dormi sa nu ai perna ca sa stea coloana dreapta in patwinking

| PassingBY a răspuns:

Da. Sunt exerciţii care întăresc muşchii spatelui, dar să ştii că nu se rezolvă chiar repede. Sau prin fizioterapie.

| IrishCream a răspuns:

Pai impune-ti sa stai drept/dreapta tot timpul si redu din timpul acordat computerului! Il poti inclocui cu plimbari sau exercitii fizice! big grin

| Cineva2424 a răspuns:

Incearca sa stai la calculator intinsa pe spatar si cu picioarele pe ceva..nu vei sta chiar drept dar nu vei face cocoasa si la scoala nu prea ai ce face, nimeni nu sta drept(cel putin la mine in clasa)

| conquer1 a răspuns:

Pai JITA Proasta ..Iti trebuie sUk@rim3 Si VaL0Ar3 sa St@I Dr3apta CE dreaqu ma Inti3ri3szeaza de P0ZiT@A T@... oricum esti Frum0as@ ca ziu@ De Luni