Ai fost diagnosticat cu ceva?
Ar fi bine să începi să faci ceva. Ori ceva ce te pasionează, ori ceva ce crezi că ți-ar plăcea. Spre exemplu să cânți la pian, să înveți un limbaj de programare, să patinezi, orice.
Pe lângă asta încearcă să te angajezi, chiar și part time, și să vezi cum e socializarea la muncă, și mai vin și niste bani în plus.
Toți oamenii au trecut prin ce treci tu, problema este că tu nu ești motivat deloc. Cu timpul o să vezi că o să fie tot mai bine.
Adopti o potaie de caine, si iesi cu el in fiecare zi in parc, ca NU se poate altfel (nu te lasa potaia) si atunci o sa vezi cum ti se schimba perspectiva, iar fara caine, mult mai greu o sa poti sa iesi in mod regulat din casa
Încearcă exercițiul ăla de anxietate.
Gândește-te la 5 lucruri pe care poți să le vezi, 4 pe care poți să le atingi, 3 sunete pe care poți să le auzi, 2 mirosuri etc
Stii cauza. Esti constient de ea. Rezolvarea e sa iesi cat mai mult afara. Cum sa nu rezisti mai mult de 10 minute?
Iata unde v-a adus tehnologia asta cu tentatiile ei: jocuri, filme, etc!
Or sa-mi spuna unii "comunist". Dar ce bine era cand bateam toti mingea pe afara! Sau alte jocuri de copii.
Buna! Scrie mi mesaj și îți dau instagramu meu! vorbim acolo dacă ai nevoie sa discuți cu cineva!
"| Costicăăă : Cum pot scăpa de, derealizare? stau izolat în casă din cauză ca nu pot ieșii afară din cauza asta"
Costică mamă, mie-mi pare că-ți cam dai cu stângu-n-dreptu'
Ai incercat sa te rogi, sa iti gasesti linistea in rugaciune, sa uiti de tot si toate si sa fii atent acolo la rugaciune, fara alte ganduri? Ai incercat sa vorbesti cu un duhovnic? Ia incearca si astea. poate iti va prii. Dumnezeu sa te ajute!
Persoanele ca voi ar trebui banate permanent pe acest site, fara sa mai poate sa si creeze alte conturi, si batute pe langa.
Daca stii ca esti incapabil mintal sa poti da un sfat unui om care sufera de o problema, si poate omul ala a cautat mii de solutii si nu a gasit niciuna si incearca si aici, poate vine cineva cu un sfat care sa il ajute, de ce vi ma tu sa dai din cioc fara motiv? Chiar nu poti sa te abtii la comentarii? Macar la intrebarile care au legatura de sanatate sa te abtii, la celalalte neimportsnte ai libera opinie.
Practic de doste in papicoc de sanatatea cuiva.
~ Costicăăă: Daca stii ca esti incapabil mintal ~
băi șifonatule, ia recitește-ți voma de mai jos și spune cum e cu incapabilii mintal?
"Costicăăă: Cum pot scăpa de, derealizare? stau izolat în casă din cauză ca nu pot ieșii afară din cauza asta"
dar văzând asta, ințeleg și sunt de acord
"Costicăăă : am 18 ani si cred ca am ceva la cap..."
https://www.tpu.ro/......e-cand-ma/
Iesi afara din casa, socializeaza cu prietenii si vecinii, pune computerul in cui si deschide-l numai in weekend.
Inceaerca sa faci un sport, o pasiune ceva a ta, iesi prin oras, cu prietenii, dormi la un prieten sau o prietena cate o noapte, ceva activitati in afara casei gen drumetii, spectacole, etc.