| Adriana_Barancea_1982 a întrebat:

Cum pot scapă de mătreața foarte repede, in vreo saptamana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Seva de mesteacan.

| Simpatic a răspuns:

Atat de repede nu cred ca este posibil, in primul rand ai nevoie de un sampon tratament in functie de tipul de matreata (sunt mai multe feluri matreata uscata, persistenta etc)
Recomandarea mea ar fi Bioderma node K
In schimb matreata este o afectiune ce ar trebui in mod normal tratata de un dermatolog

| Violleta2022 a răspuns:

Folosind sampon cu NIZORAL. Il poti cumpara numai din farmacie.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Încearcă șamponul anti-mătreață Clear (am înțeles că face minuni!). happy
De asemena, poți incerca sapunul cu sulf (cred că poate fi găsit doar in farmacii).
Un sfat: Intotdeauna, in ultima apă de clătire, adaugă niște oțet alimentar si masează scalpul. Vei scăpa de mătreață.winking

| aXy99 a răspuns (pentru floresdemayo):

"am înțeles că face minuni"
Nu face.

| floresdemayo a răspuns (pentru aXy99):

Face. Chiar dacă părerile noastre sunt diferite.

| aXy99 a răspuns (pentru floresdemayo):

Am folosit si eu si parca mai rau mi s-a inrautatit problema. M-am spalat zilnic, am folosit un sampon de la farmacie care imi usca parul si mi-a trecut. Am renuntat ulterior la acel sampon pentru ca mi-l usca prea tare si am folosit head&shoulders, n-am mai avut probleme cu matreata, iar parul n-a mai fost aspru.

| GouDidodino a răspuns:

Ai scapat de mătreata? Dacă nu foloseste Seboderm, costa in jur de 20 de lei, o sa vezi rezultate de la prima spălare

| GirlOnline81 a răspuns:

Nizoral.
Scapi de mătreața după prima spălare, dacă îl folosești corect.

| shrink a răspuns (pentru GirlOnline81):

Parca l-au retras de pe piata intr o vreme

| GirlOnline81 a răspuns (pentru shrink):

Nu stiu, dar se gaseste in farmacii.

| Simpatic a răspuns (pentru GirlOnline81):

Care farmacii, nizoral nu se mai comercializeaza in Romania de ceva ani, iar pe net se gasesc variante fabricate in alte tari dar nu sunt sigur ca nu sunt cumva contrafacute.

| GirlOnline81 a răspuns (pentru Simpatic):

Aveți dreptate (tu și Shrink); deși nu înțeleg de ce l-au retras din farmacii. In UK (încă) se găsește.

Tot de pe net am aflat ca in locul Nizoralului care s-a interzis, Seboderm este foarte eficient.