Atat de repede nu cred ca este posibil, in primul rand ai nevoie de un sampon tratament in functie de tipul de matreata (sunt mai multe feluri matreata uscata, persistenta etc)
Recomandarea mea ar fi Bioderma node K
In schimb matreata este o afectiune ce ar trebui in mod normal tratata de un dermatolog
Încearcă șamponul anti-mătreață Clear (am înțeles că face minuni!).
De asemena, poți incerca sapunul cu sulf (cred că poate fi găsit doar in farmacii).
Un sfat: Intotdeauna, in ultima apă de clătire, adaugă niște oțet alimentar si masează scalpul. Vei scăpa de mătreață.
Care farmacii, nizoral nu se mai comercializeaza in Romania de ceva ani, iar pe net se gasesc variante fabricate in alte tari dar nu sunt sigur ca nu sunt cumva contrafacute.
Aveți dreptate (tu și Shrink); deși nu înțeleg de ce l-au retras din farmacii. In UK (încă) se găsește.
Tot de pe net am aflat ca in locul Nizoralului care s-a interzis, Seboderm este foarte eficient.
Am folosit si eu si parca mai rau mi s-a inrautatit problema. M-am spalat zilnic, am folosit un sampon de la farmacie care imi usca parul si mi-a trecut. Am renuntat ulterior la acel sampon pentru ca mi-l usca prea tare si am folosit head&shoulders, n-am mai avut probleme cu matreata, iar parul n-a mai fost aspru.
Ai scapat de mătreata? Dacă nu foloseste Seboderm, costa in jur de 20 de lei, o sa vezi rezultate de la prima spălare
ABCDEFGHIJKLM întreabă: