Cand va aud ca va e frica de dentist, ce va face frate omu ala?
credeti ca va baga drujba in gura?
ce sa-ti faca, te curata, iti va scoate acel punctulet, nu ai tu ce sa faci, decat sa te speli cu bicarbonat sau sa iei calciu, dar la copii, nu prea are efect.
deci, la dentist.
Spalate bine cu pasta de dinti. Si eu am aceeasi problema si asta fac, sper sa functioneze.
Nu imi e frica de dentist, dar e foarte mica si nu are rost numai pentru atata sa merg la dentist... Vreau sa scap de ea ca sa nu se agraveze...
Cea mai buna cale este sa mergi la dentist.De la un punctulet mic poti ajunge sa ramai fara dinti. Cunosc pe cineva care nu mai are 3 masele din cauza asta (bine si lea pus). Daca vrei sa nu se mai vada deloc poti sa-ti faci o albire dar necesita tot mersul la dentist deci mai bine fa-ti curaj si du-te ca nai de ce sa te temi.
Draga mea toate cariile incep cu punctuletul ala mic. Nu o sa dispara daca te speli mai mult pe dintii, acel punctulet o sa se faca din ce in ce mai mare. E ca si cum ai avea apendicita, tu iei tot felul de medicamente pentru. a trata problema dar in timp ea nu se rezolva, din potriva devine mai grava. Cariile odata aparute nu dispar decat daca te duci la dentist, eu iti recomand sa te duci, am avut si eu o carie asa micuta, m-am dus la dentist si nu am simtit nimic, du'te acum pana nu o sa fie prea tarziu.
Ba iti garantez ca are rost ca din aia mica se face tot mai mare si tot asa pe bune eu am patit dar m-am dus la dentist si s-a rezolvat
In primul rand de unde ai tu cunostintele abilitate sa iti pui diagnosticul de carie? mai si alte simptome langa(sensibilitate dentara etc)?
chiar si o carie microscopica(care nu se vede cu ochiul liber), erodeaza in timp smaltul, dentina, ajunge la pulpa dentara, aceasta se imflameaza si asa pierzi dintele, poti asculta tu tot felul de sfaturi, te poti spala cu ce poftesti ca nu te ajuta cu nimic.
nu exista nicio alta solutie miraculoasa decat stomatologul, in plus pe la scoli si licee exista un stomatolog, asa ca nu vad care e problema
Bine acum... Faci din tantar armasar. Vorbeau despre un dinte, iar tu : "(...)poti ajunge sa ramai fara dinti". In fine, n-are importanta!
Hmmm...de exemplu prin anumite metode simple, fara sa mergi la dentist...Intelegi?
Anonimulgrr întreabă: