| IonelVio a întrebat:

Cum pot scapa de sanii masculini, am 16 ani 80kg 1. 77cm si caut o modalitate de a scapa de acest dezavantaj.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| aj3k16lm a răspuns:

Transforma-i in muschi; mergi la sala de forta.
Sanii masculini apar de obicei in cresterea greutatii.
Ar putea fi si un dereglaj hormonal, dar nu cred ca sunt sanse in cazul tau. E singurul sfat pe care ti-l pot da, imaginandu-mi fizionomia ta, gandeste-te cum ai arata cu pectorali plati si totusi burta.

| Vasile_Petrut_Catalin_1996 a răspuns:

Parerea mea este sa sa te duci la sala deoarece esti un norocos ca esti plinut si ca daca te duci la sala poti face repede muschi succes

| IonelVio explică (pentru aj3k16lm):

Am sa incerc si varianta cu sala.

andreia67
| andreia67 a răspuns:

Cea mai simpla varianta e cea pe care ti-au spus-o si ceilalti, sa incerci sa-ti dezvolti pectoralii si s-ar putea sa se rezolve problema. Daca pana la 18-20 ani nu s-a rezolvat nu strica un consult la un endocrinolog. Acum bineinteles ca nu stiu cat de mari sunt, daca exista tesut mamar (ginecomastie) sau doar grasime (adipomastie). Mai multe detalii gasesti in linkul de mai jos: http://www.csid.ro/boli-afectiuni/endocrinologie/ginecomastia-11981753/

| DavidoffUser a răspuns:

Hheheh, du-te fratioare la sala, fa piept (ahah)
Scuze straight face