anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru moderatori NU îmi mai ștergeți va rog frumosîntrebarea cu Medical Medium, chiar mă interesează acel subiect și m-am asigurat că întrebarea respecta orice regula.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

E o intrebare repetativa, oricum o reforumulezi. Citeste cartile, urmeaza tehnicile si vezi daca merg. Nu ai nevoie de aprobarea altora sa o faci.

| Violleta2022 a răspuns:

@ AvalohAlin
Din pacate tu nu poti sa profesezi niciodata in domenul medical, deoarece tu ai doar un liceu terminat care NU-ti permite sa profesezi in domeniul Medical, fiind ilegal si interzis.

Te poti juca acasa, in linsite cu ce ti-ai cumparat dupa internet, fiindca aceea nu este aparatura medicala normala, ci chinezarii ieftine pentru amuzament personal.

Faptul ca ti se sterg intrebarile este pentru ca le repeti de sute de ori fara sa ajuti pe nimeni, fiind doar o obsesie de-a ta total INUTILA pentru comunitatea TPU.

https://www.tpu.ro/utilizator/blqw/intrebari/

| Violleta2022 a răspuns:

Intrebarie tale repetate de zeci si sute de ori INCALCA regulile acestui forum!

Ia de citeste inca odata regulamenul si respecta-l, asa cum fac toti userii.