| AvalohAlyn a întrebat:

Cum poți să te saturi cu mancare putina? Eu trebuie să mănânc mult că să mă satur și nu știu de ce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mananci putin si des, cam din 3 in 3 ore. La inceput o sa-ti fie greu, dar daca continui ti se obisnuieste stomacul. In plus, mananca cat mai incet, mesteca indelung bucatele mici de mancare si o sa te saturi mai repede. Ii trebuie cam 15 minute stomacului ca sa aiba impresia ca e satul, asa ca incearca ca mesele tale sa dureze 15 minute pe cantitati cat mai mici de mancare.

| Adi88 a răspuns:

Incearca sa mananci alimente ce contin multe fibre in cantitati normale si bea multa apa si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine si nu mai cere stomacul multa papa

Răspuns utilizator avertizat
| Gheorghe_Nicolae_1974 a răspuns:

De ce trebuie sa mananci pana la saturatie? laughing) Mi se pare stupid.Mancarea se mananca pentru a lua energie nu pentru a fi obosit dupa masa.