Incearca sa nu le cumperi, pentru a nu fi tentat sa le consumi si inlocuieste dependenta de zahar din dulciuri cu cea din fructe!
Cu ambitie. Le inlocuiesti cu fructele si mananci bine. Daca te simti tot timpul satul, nu prea ai chef sa mai mananci si dulciuri.
Antipsihoticele,daca le iei in asociere cu antidepresive, cresc pofta de mâncare. Setralina s-a dovedit eficienta in combaterea dependenței de dulce. Se foloseste deseori ca antidepresiv pentru bulimici. Este tot SSRI. Se ia dimineata de obicei fiindca nu sedeaza ca restul ci te agita.
Http://www.sfatulmedicului.ro/......mate_16791
nu consider asta o reazolvare, te expui la prea multe riscuri
Si eu sunt dependent de ele, vezi de crom forte, eu am sa cumpăr sa vad daca da rezultate, nu isi recomand medicamente cu tot felul de efecte adverse
Toate reactiile acelea adverse sunt normale si pot fi explicate. Greața apare cand manânci prea mult, nu? Din cauza serotoninei care pune "frâna". Acum e normal ca daca iei SSRI sa ai greață cu ușurință sau dacă te fortezi mancand sa si vomiti. Serotonina da dureri de cap cand e in exces. De aia nu se mânca prea multa mâncare bogată în triptofan. Da somnolență serotonina, nu sertralina. SSRI urile doar inhiba receptarea ei. Ce alte reacții "periculoase" mai stii tu? Daca ai grija de tine, nu ai parte de partile negative ale tratamentului.
Farmacolog. Dar da, imi place psihiatria. Mersi de intrebare.