Eu am 1, 85 si am 59 kg.
Dimineata mananca 2 fructe
La amiaza 200 gr. piept de pui, FARA PAINE, si un fruct
Si seara, pana in ora 19, mai vezi ceva, o salata ceva usor
Prin aceasta metoda am slabit in 3 saptamani 4kg.
Aaa si...Mult Sport!
Bft
Http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs&feature=youtube_gdata_player
http://www.youtube.com/watch?v=egITs8S5R8c&feature=youtube_gdata_player
Fa`le pe astea zilnic si nu trebuie sa tii nicio dieta daca doar la solduri e problema.
Prin 2 lucruri :
- alimentatie, scade cantitatea de calorii asigurand corpului tot ce are nevoie, cu 4-5 mese mici pe zi
- cardio : alergat, inot, bicicleta, stepper, 3-4 sedinte de 1 ora / saptamana
Foarte serios, eu cand spun un lucru nu-l spun ca asa vrea muschiul meu de la mana stanga, il spun ori din surse sigure, ori din propria experienta. In cazul asta e al doilea caz. Iar daca e vorba exclusiv de solduri, atunci nu e nevoie sa tina dieta. Te`ai gandit ca poate are abdomenul plat? La ce bun sa se mai chinuie cu mancarea? Ca sa devina schilod? Cand tii astfel de diete, corpul slabeste direct proportional, deci prin 'alimentatie' ar trebui sa ajunga ca un schelet si numai soldurile sa fie okay?
P.S: se presupune ca ai cu ce, deci gandeste!
) hai ca m`ai facut sa zambesc. Atunci de ce saracie s`au inventat atatea exercitii ma? Ia fa tu timp de cateva saptamani niste exercitii cu bratele, sa vedem ce efect are asupra picioarelor. Niciunul ma, euglena, niciunul. Ce ai zis mai inainte mi-a aratat prostia de care esti capabil.
P.S: ai incercat sa gandesti si uite ce ti-a iesit... lasa`te si de gandit ca nu`i de tine.
Esti doar un copil mic paralel :)
Si atunci cum explici ca eu de la alergat am slabit pe tot corpul?
Si nu am gandit eu, e ceva demonstrat stiintific, sa vede ca nu ai citit prea mult la viata ta.
Poti incepe sa citesti aici :
http://www.getfit.ro/slabire/despre-slabire/slabire-localizata.html
citez : "Totusi, slabirea localizata, ("spot reduction") este o utopie. Sunt extrem de rare situatiile in care poti slabi intr-o anumita zona, lasand intacta grasimea de pe restul corpului."
Mai poti citi aici :
http://www.slabescnatural.ro/content/32-antrenamentul-cardio
"Nu se poate slabi intr-un singur loc, intr-o singura zona"
Tu chiar nu stii NIMIC, parca ai avea 10 ani, pune naibii mana si citeste.
Continuare : exercitiile alea sunt pentru tonifierea musculaturii, doar nu vrei sa slabesti si sa atarne pielea pe tine, nu? Vrei sa ai si tu niste forme.
Mai bine vezi prostia ta si te pui serios pe citit, dupa ce ca esti proasta esti si aroganta, dar e tipic, asa sunt oamenii care nu stiu aproape NIMIC.
NU exista exercitii sa arzi grasimea intr-o singura zona, punct.
p.s. : spre deosebire de tine am cativa ani de experienta, citesc destul de mult si am stat de vorba cu mai multi instructori, nutritionisti, medici sportivi, in special cu cei de la world class unde ma antrenez eu.
Din nou, nu iti pui mintea (daca o ai) la contributie. Cum vrabia pacii sa spui ca daca faci exercitii cu gatul iti scade din burta?! Asta ramane in continuare dilema mea, cu toate articolele tale de pe gugal. Nu numai articole iti trebuie pentru a convinge, ci si putina logica si argumente originale din partea ta. Dar hai ca ne indepartam de la subiect. Fiecare exercitiu sportiv are menirea de a tonifia/reduce grasimea de pe o anumita parte a corpului, chiar daca sunt afectati si alti muschi decat cei scosi in evidenta, activitatea este concentrata pe solduri, in cazul de fata. Si intr`adevar, unele miscari sunt bune pentru mai multe grupe de muschi, cum ar fi alergatul, n`am zis nu. Dar de ce sa alerge ca nebunul cand alte exercitii se pot dovedi mai eficiente?
P.S: nu stiu cu ce 'instructori, nutritionisti, medici sportivi' ai vorbit tu, dar nu cred ca vreunul ar recomanda alergatul sau ce o fi ca exercitiu fundamental pentru orice parte a corpului pe motiv ca miscarea, oricare ar fi reduce din grasimea de pe suprafata intregului corp. Cat despre ce faci si unde te antrenezi tu, mi se rupe.
Ca de obicei, refuzi sa gandesti si aplici o logica de evul mediu. Si cuiva din evul mediu i se pare LOGIC ca daca tu vorbesti spre o bucata de plastic cineva din alt oras nu te aude si totusi SE POATE, se numeste TELEFON MOBIL. Aceeasi logica de 2 bani o aplici si tu.
"Cum vrabia pacii sa spui ca daca faci exercitii cu gatul iti scade din burta?! ", SIMPLU, te documentezi ce inseamna slabit. Prin exercitii se ard calorii iar pentru a genera energie corpul foloseste grasimea DIN TOT CORPUL, e demonstrat stiintific.
Tu nu ai nicun fel de experienta in domeniu, nu?
Exercitiile sunt pentru tonifierea muschilor dintr-o parte a corpului, NU pentru a reduce grasimea din zona aia.
CITESTE dracu cum slabeste organismul, ce mecanisme declanseaza slabirea si DE CE se arde uniform pe tot corpul, INDIFERENT de ce exercitii faci tu.
Am vorbit cu unii dintre cei mai buni, unul din cei care scrie articole pe getfit are peste 20 de ani experienta in domeniu si are licenta de instructor si in state, nu doar in Romania, aparae si la televizor, organizeaza evenimente, etc., tipul a pregatit SUTE DE OAMENI, asa ca stie ce vorbeste. Numele lui este Cristian Margarit, dar tu sigur nu ai auzit de el.
Sincer, apuca-te de sah, nu ai nicio treaba cu sportul asta unde urmezi doar "sfaturi babesti" sau de la copii mici paraleli cu sportul.
1. Ce comparatie de bisnitari .
2. Pe BUNE? Si cam cati ANI iti trebuie pentru a slabi din EXERCITII CU GATUL?
3. Mereu au existat si vor exista oameni care arata impecabil FARA sa auda si/sau FARA sa citeasca vreun articol de`al acestui 'Cristian Margarit'. Si nu cred ca daca EL nu facea aceste STUDII, populatia suferea de obezitate acuta.
P.S: nu, 'raspunsurile' tale nu sunt deloc avansate pentru mine, doar ca n`ai reusit sa imi CLINTESTI macar parerea despre acest subiect. Insa gramatica ti-ar putea fi mai buna.
P.P.S: in continuare mi se falfaie de persoanele cu care ai vorbit, unde iti faci sala, etc
"Si cam cati ANI iti trebuie pentru a slabi din EXERCITII CU GATUL", multi, deoarece se arde o cantitate foarte mica de calorii, de-aia am dat ca exemplu alergat, deoarece acolo arzi multe calorii + metabolismul este mai ridicat in ziua respectiva decat in zilele fara antrenament.
Normal ca n-am reusit sa-ti clintesc parerea, esti prea proasta, cu prostii nu ai ce face
xxxx1 întreabă: