| RagnarLothbrok12 a întrebat:

Cum poți scăpa sau reduce anxietatea?
Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TimberWolf a răspuns:

Cred ca cele mai bune remedii sunt acceptarea, socializarea, iubirea, dar daca nu ai acces la ele un psihiatru te poate ajuta.
A dat si violeta un sfat bun, sportul chiar ajuta.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu activitate fizica!

| Miruna333 a răspuns:

Terapie- Nr. 1
Exercitii de respiratie
Miscare fizica
Dieta echilibrata
Somn de calitate

| AlexandruSimionescu a răspuns:

O modalitate aici https://cursuri-reiki-terapie-reiki-reiki-do.blogspot.com/. Nu trebuie sa faci nimic, doar sa citesti. Stresul, anxietatea, depresia, atacurile de panica etc se mai pot combate prin miscare, educatie fizica, sport.

| RagnarLothbrok12 explică (pentru Miruna333):

Mulțumesc frumos, practic toate cele menționate de tine mai puțin primul punct.

| RagnarLothbrok12 explică (pentru TimberWolf):

Practic sport, am o dietă cu un deficit calorifc, încerc să mă odihnesc corespunzător, cu socializarea stau mai rău, sunt în altă țară și mi-e greu să leg prietenii (de multe ori, din cauza mea). Am câțiva ani în care efectiv rutina mea e muncă, sport, odihnă, doar ca uneori parcă simt un gol, ceva ce nu am, nu știu ce, parcă simt stres si anxietate din nimic.

| TimberWolf a răspuns (pentru RagnarLothbrok12):

E normal sa simti stres si anxietate dar nu e din nimic, oamenii sunt fiinte sociabile, nu putem exista singuri, doar in triburi/cupluri, de aia creierul iti transmite semnale ca ceva nu e in regula, iti trimite tot timpul si nu iti da pace ceea ce e si normal sa se intample.
Stai linistit, si eu sunt in aceeasi situatie, relatiile si prieteniile sunt extrem de superficiale si se bazeaza doar pe interes, toti se gandesc daca au ceva de castigat de pe urma prieteniei cu tine iar femeile se gandesc daca esti un bun bancomat.
Tot timpul a fost asa dar acum de cand cu retelele de socializare a luat-o toata lumea razna de tot, nu mai gasesti oameni normali la bila, si daca gasesti e unul la un milion.

Întrebări similare