Să ai o motivație de fier dacă nu ai predispoziție genetică. Asta înseamnă că pe următorii 5 ani să te ții strict de o dietă strictă în care ești în deficit caloric, dar pe lângă asta trebuie să nu ai probleme de sănătate, să ai o dispoziție bună și să ai un stil de viață foarte sănătos.
Pentru unii a fi slab este ceva nativ, pentru alții o imposibilitate.
Rezultatele vin în timp, nu se întâmplă peste noapte. Asta înseamnă că ai nevoie să urmezi un regim alimentar sănătos, să faci mișcare cât mai des pe o durată mai lungă de timp. Deci trebuie să fii perseverentă în procesul de a slăbi.
Vointa si bani
fara vointa NU ai nici o sansa sa slabesti
cu bani iti cumperi ajutor profesionist, adica nutritionist foarte, FOARTE bun si antrenor de fitness personal
dar in balarii, lasa-o pe Antoina, uita-te la Jennifer Lopez, are in puii mei 52 si arata TRAZNET, insa am auzit ca are un regim de viata draconic, fara alcool, fara mancare naspa (totul bio) chiar fara... sex
Da, si eu as prefera sa fiu gras, dar tipa chiar face filme romantice la aia 52 de ani ai ei, deci, poate asta ii place ei in viata
iar de faza cu sex-ul, am tot auzit ca ajuta sa ai viata lunga, inclusiv la Ginghis Han, care vroia sa isi prelungeasca viata, si au chemat un batran intelept, care nu avea o solutie, decat sfaturi de viata, inclusiv "fara sex"
la care tipul a zis "bine"... se considera ca 8% dintre toti asiaticii se trag din Ginghis Han, si ca a avut cel putin 3mii de femei
baaa3466 întreabă: