| maxim789 a întrebat:

Cum sa cresti in greutate daca esti slab?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MihaiTheBest481 a răspuns:

Pai, presupun ca nu vrei sa te ingrasi, daca da, te duci la McDonald's si mananci vreo 20 de hamburgeri.
Acuma vorbesc serios, daca vrei sa pui greutate mananca cat mai multa carne rosie, peste, oua, lapte, fructe, legume, paine, paste fainoase si fa un sport pentru a creste in masa musculara. Dar totusi sunt curios, cati ani ai, ce inaltime ai ce greutate ai?

| maxim789 explică (pentru MihaiTheBest481):

14 si inaltimea 1.69 dar mai putin de o luna fac 15

| MihaiTheBest481 a răspuns (pentru maxim789):

Dar greutatea ta care este?

53

| MihaiTheBest481 a răspuns (pentru maxim789):

Si te crezi slab? Atunci despre mine ce am putea zice? Am 13 ani, 1.70m si 42-43 de kg...

| PaulStudio a răspuns:

Du-te la sala si trage tare, plus mancare cat mai multi carbohidrati compusi (fainoase, cereale, paste, orez, cartofi etc) si multe proteine din carne, seminte, oua.

Vor dura ani de zile dar daca ramai dedicat o sa fii mai masiv si definit!

La 15 ani trebuie sa ai 55 kg incolo, dar pentru tine nu stiu, am uitat cand am avut la 13 ani

| AlexPreda1994 a răspuns:

Salut! Mananca mult (dar nu porcarii cum ar fi dulciuri cu mult zahar sau cola). Mananca carne, multe fructe si legume, cereale, lapte si fa mult sport pentru a pune si masa musculara