Http://ciulyandsteaua.do.am intrati nu are legatura cu muschii dar intrati:D:D:D: ...referitor la intrebare... daca vrei muschi la abdomen fa cate 30 de abdomene in fiecare seara, 30 de extensii pe spate(un fel de abdomene pe spate pentru cei care nu stiu) pentru maini cate flotari poti >>si tot pentru maini iei o greutate stai in picioare cu ea in maini si tot o ridici pana la piept si tot asa >>fa asta timp de o luna si ai sa vezi schimbarile nu exagera in primele zile daca nu poti sa nu faci 30 de alea ca faci febra si a doua zi nu mai pot face deloc fa cate 15;)
Pai eu as spune...pai eu as spune programul meu
Ce trebuie sa faci ca sa ai muschi de sa ii spargi pe toti chiar si pe un luptator de resling profesionist? Ca sa faci asa ceva trebuie sa respecti astea: 1. faceti antrenamente fara sala cu haltere... 2.Si in plus trebuie sa te fortezi ca sa ai muschi... 3.trebuie sa faceti de la 10 ani la 11, 12, 13,14,15,16,17,18,19,20 si chiar mai mult!
4. Daca ai intre 9 si 12 ani iti recomand sa faci urmatoarele EX : 5. Flotari 120 genoflexiuni 200 abdomene 1000
6. Daca nu ai ce ridica, ridicati si voi ceva mai greu. 7.Mancati fructe si legume. 8.Mancati bine. 9.Beti multa apa. 10. Puneti multa suferinta in asta! Succes!