Cumpara de la farmacie Calciu-zinc-magneziu. Ia cate 3 pastile pe zi si mananca produse cu calorii multe. In 1-2 luni se vede diferenta, depinde de metabolism.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine am 15 ani si doar 40 de kg deci iti dai seama ce slaba sunt ! De un an incerc sa ma ingras si nu am obtinut rezultate foarte mari ! N.am reusit sa iau decat 10 kg intr. un an datorita sarmalelor mancarii de fast food, pizza, chipsuri toate aceste mancaruri cam nesanatoase ! Oricum acum sunt mai multumita de mine depinde de organism incearca sa mananci carne, carne si carne mananca sa te saturi uneori mai mananca si noaptea si o sa vezi sper sa dea roade la mine a mers :*!
Draga mea, ma numesc Mihaela, am 15 ani si doar 44 de kg.Si eu am o problema cu ingrasatul, nu ma pot ingrasa si am luat vitamine dar nu sau vazut rezultate. Te rog nu mai lua vitamine pentru ca am o colega care a luat vitamine si acum ar 105 kg si are doar 15 ani, vb foarte serios si eu m-am lasat de ele.Pe moment nu se vede efectul dar cand vei avea 25 de ani poti fi obeza.Si mai este ceva poate asa este felul nostru.Nu mai fii complexata ca mai bine slaba decat grasa, te pup
Si eu sunt in aceeashi problema sa nu va speriatzi am 12 ani si 31 kg! Tatal meu e disperat si cand eram mai mica imi dadea multe medicamente naturiste.Nu sunt bune de nik.La un moment dat Propolisul isi facuse efect macam mai mukt dar n-a tzinut prea mult! Cel mai bine e sa te straduiestisa mananci un pic mai mult si sa mananci cat mai multe mese pe zi... dar eu nu pot.si am ajuns la o cocluzie mai bine e sa fii slaba...Nu lua medicamente un studiu a aratat ca cica oamenii care au luat pastile s-au ingashat cand au crescut au ajuns obezi Deci succes la ingrashat!*