Buna flory, banuiesc ca ai un job in care esti mai mult sedentara, nu? Ortostatismul (statul in picioare) prelungit sau statul pe scaun cu picioarele in jos faciliteaza staza venoasa periferica si formarea edemelor (de asta sunt picioarele umflate).
Poti evita asta daca faci pauze de cate 5 minute din ora in ora, sau la 2 ore, in care sa efectuezi niste exercitii. Contractia musculara este foarte importanta pentru intoarcerea venoasa.
Incearca bai cu apa calduta si sare si maseaza usor picioarele cu crema pe baza de castane, te va ajuta mult si la circulatia sangvina.
Ai probleme cu circulatia, consulta un medic sau seara incearca sa dormi cu picioarele pe o perna sa fie mai sus decat capul eu iau detralex o capsula dimineata si una seara... dar recomandat de medic...
Buna flory. sper sa nu ma acuze administratorii de publicitate, dar vreau sa iti spun cum scap eu de durerea de picioare. folosesc ciorapi compresivi. sunt ieftini si buni (special indicati pentru intoarcerea venoasa). aici ii gasesti: http://www.tehnica-medicala.ro/......oducts.php
eu de-aici mi i-am comandat online. mi-au fost adusi acasa prin curier rapid. intra si citeste comentariile si indicatiile despre produs. te vei convinge, eu una nu mai am probleme.
multa sanatate