anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa folosesc uleiul de ricin pentru par, cat timp il las si cu ce ma spal dupa sa nu fie uleios? funda si notee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Foarte simplu...am mai spus acest lucru si inainte.Indicat este sa folosesti uleiul de ricin, de fiecare data cand te speli pe cap.Inainte de a te spala pe cap, aplica-l pe intreaa suprafata a parului(nespalat) timp de 20-30 min si lasa-l sa actioneze. Dupa scurgerea timpului, pur si simplu spala in mod obisnuit cu sampon(de 2 ori), balsam, etc.Ai grija sa te clatesti foarte bine mai ales la radacini(acolo ramane surplus).

| Alexandra9204 a răspuns (pentru ɐzʇıןoʌɐıp):

La mine e a doua zi cu ulei de castor in cap intr-adevar ma deranjează ca e cald si e uleios părul... fiecare îl tine cat vrea parerea mea rău nu face oricum doar bine

5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Stai 30 min cu el cam asa dar uleiul de ricin este bun pentru sprancene uleiul de masline e mai bun pentru par

| arrriadna a răspuns:

Salut.
Vad ca toata lumea de aici lasa uleiul de ricin juma' de ora. Eu il las cate 4 ore sa actioneze! La fel si pe cel de masline. Daca ai ajuns la ulei de ricin si e grava treaba (iti cade f mult par) nu va avea efect doar jumatate de ora. Abia se inmoaie scalpul... Whattever, fiecare face cum crede.
Ca sa te speli pe par dup-aia ia-ti un sampon ieftin in afara de samponul tau normal, pentru ca va trebui sa te samponezi de vreo 4 ori numai ca sa dai ultiul jos...
Eu imi iau un sampon de urzici (daca tot fac tratament naturist...). Ultima samponare (a 5-a) o fac cu samponul meu obisnuit, pentru miros si textura finala a parului.
Spor si rabdare. La 40 de grade cat sunt afara, uleiul va face sa te manance pielea. Brrr! laughing
Poti fol uleiul de ricin simplu (ti-l torni pe cap, masand la radacini). Sau in masca (un ou, cateva pic de lamaie, ulei de ricin), dar masca n-o poti tine mai mult de 2 ore pe cap nici daca ai rabdare ingereasca! LA fel de bun e si uleiul de masline. Se fol la fel ca cel de ricin.

| ketanal a răspuns:

Uleiul de ricin il aplici pe parul uscat, dupa care il lasi sa-si faca efectul pentru 30-40 minute. Si te speli normal cu sampon, nu-ti lasa parul gras. Dar mult mai bun pentru par este uleiul de cocos, cel de ricin e mai indicat pentru gene.

| Tzukushi a răspuns:

Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala

http://www.sfaturilemariei.com/......personala/