Foarte simplu...am mai spus acest lucru si inainte.Indicat este sa folosesti uleiul de ricin, de fiecare data cand te speli pe cap.Inainte de a te spala pe cap, aplica-l pe intreaa suprafata a parului(nespalat) timp de 20-30 min si lasa-l sa actioneze. Dupa scurgerea timpului, pur si simplu spala in mod obisnuit cu sampon(de 2 ori), balsam, etc.Ai grija sa te clatesti foarte bine mai ales la radacini(acolo ramane surplus).
Stai 30 min cu el cam asa dar uleiul de ricin este bun pentru sprancene uleiul de masline e mai bun pentru par
Uleiul de ricin il aplici pe parul uscat, dupa care il lasi sa-si faca efectul pentru 30-40 minute. Si te speli normal cu sampon, nu-ti lasa parul gras. Dar mult mai bun pentru par este uleiul de cocos, cel de ricin e mai indicat pentru gene.
Salut.
Vad ca toata lumea de aici lasa uleiul de ricin juma' de ora. Eu il las cate 4 ore sa actioneze! La fel si pe cel de masline. Daca ai ajuns la ulei de ricin si e grava treaba (iti cade f mult par) nu va avea efect doar jumatate de ora. Abia se inmoaie scalpul... Whattever, fiecare face cum crede.
Ca sa te speli pe par dup-aia ia-ti un sampon ieftin in afara de samponul tau normal, pentru ca va trebui sa te samponezi de vreo 4 ori numai ca sa dai ultiul jos...
Eu imi iau un sampon de urzici (daca tot fac tratament naturist...). Ultima samponare (a 5-a) o fac cu samponul meu obisnuit, pentru miros si textura finala a parului.
Spor si rabdare. La 40 de grade cat sunt afara, uleiul va face sa te manance pielea. Brrr!
Poti fol uleiul de ricin simplu (ti-l torni pe cap, masand la radacini). Sau in masca (un ou, cateva pic de lamaie, ulei de ricin), dar masca n-o poti tine mai mult de 2 ore pe cap nici daca ai rabdare ingereasca! LA fel de bun e si uleiul de masline. Se fol la fel ca cel de ricin.
Hei..eu il folosesc pentru gene, citeste experienta mea personala
http://www.sfaturilemariei.com/......personala/
La mine e a doua zi cu ulei de castor in cap intr-adevar ma deranjează ca e cald si e uleios părul... fiecare îl tine cat vrea parerea mea rău nu face oricum doar bine