Întrebare recomandată | 12345Anonim a întrebat:

Cum sa imi stapanesc pofta de mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
57 răspunsuri:
| zuzu04 a răspuns:

Bea mai multa apa, iti va taia din pofta big grin

| FreeOzy a răspuns:

Bea apa calda, asa faceau germanii cu evreii din lagare

| syon a răspuns:

Cu vointa.

| Gilca_Madalina_1975 a răspuns:

Simplu. Distrage-ți atenția. Nu te gândi la ea, privește televizorul sau joacă-te la calculator, ieși afară etc. Dacă se simte miros pleacă într-o încăpere unde să nu se simtă. Dar dacă te referi cum să te abții să mănânci un anumit lucru, păi încearcă să găsești ceva și mai gustos, pe placul tău. happy

| Alexandra00009 a răspuns:

Încearcă sa mănânci ceva sănătos și ușor.

| DanaX a răspuns:

Nu chiar pofta de mancare, poate doar pofta de dulciuri, asa ca spala-te pe dinti daca ti se face pofta, menta aceea din pasta de dinti taie pofta de mancarehappy

| mariaa05 a răspuns:

Bea multa apa si cand mananci pune mancarea in farfurii negre. Functioneazawinking

| Dennnnny a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu altceva. si cand simti senzatia de foame, bea apa.

| natsuo a răspuns:

Uite cateva trucuri:inainte sa vrei sa mananci, oricand, bea multe lichide.Stomacul tau va fi umplut si nu va avea loc de prea multa mancare...dar asta nu inseamna ca poti bea sucuri nocive, ca mai rau faci!
Incearca sa mananci putin si des.Dormi mult si bea multe ceaiuri.Si ca tot veni vorba, n-ar strica purtin sportbig grin

| Username393 a răspuns:

Mananca mult la micul dejun, bea apa multa

| NataliaBabalici a răspuns:

Bei multa apa

| DragosDuta a răspuns:

Crede-ma ca nu ai cum!winking

| Valig8 a răspuns:

Manaca bomboane

| Meringue a răspuns:

Mananca paine proaspata cu coarja crocanta si interior moale si iti ajunge pentru o zi + apa

| EliiDouaPuncteTreiii a răspuns:

Bea multa apa inainte sa mananci/in timp ce mananci.

| Rully a răspuns:

Cand ti-e foame si ai nevoie de mancare/dulciuri bea putina apa, iti reduce din pofta de mancare un timp.Nu face foarte mult asta... fa-o doar seara tarziu sau cand vrei sa mananci dulce. Daca folosesti apa in loc de mancare te vei imbolnavi. Sper ca te-am ajutat.

| pozitiviti a răspuns:

Ascunde mancarea funda?

| MariaIoana0405 a răspuns:

Incearca niste grefe sunt acrute si banuiesc ca-ti vor face bine

| Daniela_Florina_1970 a răspuns:

Mananci des si ceva care nu te ingrasa exemple : fructe, salata,

| 100000 a răspuns:

Simplu,nu mai mananci!

| Finibus_Nosce_1980 a răspuns:

Ocupandu-ti preierul si implicit timpul cu eva care te pasioneaza cat mai intens! din cand in cand un pahar de apa plus multa pasiune te fac sa uiti ca trebuie sa mai si manaci- indragosteshte-te sau reindragosteste-te asta e posibil sati umple stomacul cu fluturi si sa nu mai fie nevoie sa-l umpli cu mancare!

| Nenamărgă1999 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mananci des si putin, de cate ori vrei sa mananci iei putin dintr-un fel de mancare si fara paine.
Sper ca te-am ajutatwinking

| chante a răspuns:

Bea un litru de apa cand ti-e foame

| mariuscool23 a răspuns:

Bea multa apa

| bedifferent105 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Mananc foarte des. Si nici eu nu mi-o pot stapani. Sfat: Mananca o data si mult,sa te saturi si daca iti este foame,dupa, iti iei ceva, o gustare, gen:biscuiti, niste sticksuri etc. Sper ca te-am ajutat!

| Dary8 a răspuns:

Pune lacat la frigider si du-te si stai pe deal o zi doar cu apa dupa tine

| LuliBellLove00 a răspuns:

Bea doua pahare de apa si mananca fructe cu coaja lemnoasa, adica 6 nuci, 12 migdale sau 20 de alune. Respira profund sau inchide ochii si imagineaza-ti ceva frumos. Asculta muzica sau cumpara un CD cu tehnici de relaxare sau suna pe cineva. Daca poftele nu dispar, poti face o exceptie si sa ti le satisfaci, insa nu trebuie sa devina un obicei. Insa, cea mai buna metoda de a-ti stapani poftele este sa nu ai contact cu produsele. Ocoleste pizzeria sau cofetaria si, astfel, nu vei pofti la bunatatile de acolo.