| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cum sa ma abtin de la obiceiul de a merge la frigider ca sa mananc mereu ceva? Noaptea mai ales cand toata lumea doarme merg si mananc tot ce pot.Imi fac dupa acea cartofi pai si stau la televizor.Stau apoi dimineata la calculator si beau 1 litru de cola si mananc carne chipsuri ciocolata etc..trece un pic de vreme si merg la televizor tot cu mancarea in mana si cu tigarile si cola, toata ziua fac lucrul asta si nu ies deloc afara.Mancatul e un obicei prost care te scapa de stres sau de ce am acest obicei prost?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

te-ai obișnuit așa și nu mai vrei să ieși din zona asta de confort, dar gândește-te că nu e ok viața asta. înțeleg că poate ai nevoie de cineva care să te sprijine și să te motiveze să schimbi ceva. dar, gândește-te că tu ești cel mai bun motiv pentru care merită să faci schimbare asta. așa că lasă comoditatea asta și începe lista aia lungă pe care o menționai într-o întrebare. începe cu mersul la un nutriționist, pentru că e evident, alimentația e principala ta problemă. începe să mănânci sănătos, mergi la sală, încearcă să te lași de fumat, știu că e greu, dar nu imposibil. și o să vezi că lucrurile o să se repare, îți cauți și tu un serviciu și începi și tu să trăiești cu adevărat, nu să stai tolănit pe o canapea, ronțăind toată ziua. hai, puțină ambiție că poți. când o să fii mulțumit cu tine, o să fii și cu viața ta.

15 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

La tine e o problemă majoră. Totul pleacă de la cap. Impuneți să nu mănânci, fă altceva care îți ia acest gând. Nu știu vorbește cu cineva, sau gândește-te că trebuei să slăbești! Trebuie urgent să pleci la medicul de familie și apoi la un medic nutriționist. Nu e bine delco se întâmplă cu tine. Poți să te îmbolnăvești grav! DE stres poți scăpa în mnulte moduri, te joci jocuri la PC, vorbești cu alții, glumești, îți iei chestii antistres și anti plictiseală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

lipsă de activitate. de ce nu încerci să-ți ocupi timpul cu ceva? nu mai cumpăra mâncare nesănătoasă și nu o să mai fii tentat să mănânci atât.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

da la tine nu e vorba neapărat de gust. problema e lipsa de activitate. serios vorbind acum, poți să descrii cum decurge o zi obișnuită la tine?

exact ce am spus. te plictisești și de asta simți nevoia să ronțăi câte ceva tot timpul. presupun că ai terminat cu școala. nu ai încercat să te angajezi undeva?

și faci ceva în sensul ăsta sau doar te gândești?

așa te gândești și la slăbit, la lăsat de fumat și la altele. dacă nu începi, cum vrei să rezolvi toate lucrurile astea? nu vrei deloc să te ajuți și nu realizezi cât rău îți faci.

te-ai obișnuit așa și nu mai vrei să ieși din zona asta de confort, dar gândește-te că nu e ok viața asta. înțeleg că poate ai nevoie de cineva care să te sprijine și să te motiveze să schimbi ceva. dar, gândește-te că tu ești cel mai bun motiv pentru care merită să faci schimbare asta. așa că lasă comoditatea asta și începe lista aia lungă pe care o menționai într-o întrebare. începe cu mersul la un nutriționist, pentru că e evident, alimentația e principala ta problemă. începe să mănânci sănătos, mergi la sală, încearcă să te lași de fumat, știu că e greu, dar nu imposibil. și o să vezi că lucrurile o să se repare, îți cauți și tu un serviciu și începi și tu să trăiești cu adevărat, nu să stai tolănit pe o canapea, ronțăind toată ziua. hai, puțină ambiție că poți. când o să fii mulțumit cu tine, o să fii și cu viața ta.

| Alexandra4500 a răspuns:

Esti o cauza pierduta. Asta e happy

| veryhonest a răspuns:

Te poti opri, vizualizand pe google imagini cu oameni de 200 de kg.