Iti este frica pentru ca nu sti cat de frumos este! Si mie imi era frica de avion, de ideia ca te afli la peste 10.000 de metri dar cand am ajuns in avion si am vazut cum este nu puteam sa cred! am baut cafea ba chiar am si mancat, si desert si bauturi, este foarte frumos! Personalul este foarte amabil ai o plasma in care poti viziona filme, ai casti poti asculta muzica nu stiu cu ce companie zbori tu dar toate ofera un minim de confort! Nu trebuie sa iti fie frica! e atat de frumos eu am zburat 4 ore dus si 4 ore intors, si asi mai zbura 24 de ore daca asi avea ocazia! Ai sa vezi cand ai sa vezi toata lumea relaxata din jurul tau o sa te influenteze si pe tine si nu o sa ai de ce sa te temi.Gandestete ca e cel mai sigur mijloc de transport din lume, si asta spune tot! Nuti face probleme toata frica ta sta este in imaginatia ta gandeste-te ca sunt mii de oameni de afaceri care zboara cu avionul zilnic! Bafta si bucurate de aceasta frumoasa experienta o sa vezi ce frumos e! racoare scaunul moale, plasma si tot ce vrei!
In primul rand daca ti-e frica de inaltime nu lua loc la geam. sa stii ca si mie mi-a fost frica prima data, dar cand am decolat am inchis ochii si am inceput sa cant in minte si mi-a trecut pe parcursul zborului nu vei avea de ce sa-ti fie frica pentru ca nu vei simti nimic ci vei crede ca stai pe loc. daca tot iti va frica vorbeste cu prietenii despre altceva si nici nu-ti vei da seama cum trece timpul si pot garanta ca vei mai vrea sa mergi cu avionul.
funda?
E simplu: te uiti la filmuletul acesta ( http://www.youtube.com/watch?v=G1L4GUA8arY ) unde sunt reprezentate zborurile comerciale intr-o singura zi. Apoi te gandesti cat de rar auzi de un accident aviatic, si-ti dai seama cat de mici sunt sansele sa patesti ceva :-)
Si vorbeste mereu cu cineva aaaa si un sfat important de tot este sa iti cumperi o cutie de guma mentolata sa mesteci pe tot parcursul zborului ca sa nu ai probleme cu presiunea sa nu se infunde urechile ai sa vezi ca daca mesteci incontinuu nu o sa ai asemenea probleme!
Chiar meriti funda m-ai ajutat si pe mine si eu am frica de avion dar acum ca tu mi-ai dat acesta sfat nu imi mai e frica si o sa il incerc in locul fluturash tie ti-as da funda :*
Noroc ca eu am tot timpul 2 pachete de orbit la mine .Cat despre plasma chiar nu stiam..adica daca avem plasma si casti nici nu se pune problema sa stau cateva ore in aer uitandu-ma la tv
Nu imi e frica nici de inaltime, nici de spatii inchise...imi e frica sa nu mor stiu ca suna cam ciudat dar ma gandesc ca sunt prea tanara sa mor .
:O oh my god atatea avioane zilnic? Si nici unul nu se prabuseste? :o interesanta chestie..si mie care imi era frica =).
Atunci de ce iti faci atat de multe probleme? In locul tau saream in sus de bucurie nu toti au o asemenea sansa! sanatate
Pregatirea mentala te scapa de frica de avion
Una dintre cele mai eficiente tehnici in cazul fricii este expunerea progresiva la elementul declansator. Psihologii sfatuiesc persoanele care se confrunta cu teama de zbor sa inceapa prin a privi fotografii frumoase cu avioane in zbor. Urmatorul pas este familiarizarea cu aeroportul. Fa scurte plimbari in aeroport si petrece-ti catva timp urmarind decolarea si zborul avioanelor.
vezi mai multe sftauri trucuri aici :
http://avion-low-cost.ro/cum-scap-de-frica-de-avion/