| Djwicked a întrebat:

Cum sa scap de roseata de pe fata.
Salut, ma numesc Ionut si am 17 ani si sunt obsedat de roseata care imi apare pe obraji si pe nas.Multi or sa spuna ca nu trebuie sa ii dau prea mult importanta, dar pur si simplu nu pot.Cred ca sunt complexat.Cand sunt linistit totul e in regula, iar roseata din obraji e foarte putin vizibila, dar daca temperatura e prea scazuta sau prea ridicata sau daca sunt pus intr-o situatie mai putin placut nasul si obrajii incep sa se inroseasca, iar lucrul asta ma scoate din minti.La fel se intampl a cand depun un efort fizic.Am cautat pe net, dar rezultatele nu au fost prea concludente.Nu stiu daca aceasta problema se poate rezolva medical.Nu ma astept la o minune, nu cred ca pot scapa in totalitatea de problema asta chiar daca imi dorest foarte mult, dar macar o diminuare ar fi buna. Ok, acum am cateva intrebari, iar raspunsurile de genu "nu e capatul lumii sa rosesti, e absolut natural si nu ar trebuie sa iti fie rusine de asta" nu ma vor ajuta asa ca va rog sa nu insistatiAs vrea sa fie asa de usor, dar nu e. Ok, intrebarile:
1.Se poate rezolva problema mea medical?
2.Stie cineva daca exista vreo crema/medicament bun care sa dea rezultate.
3. Exista posibilitatea folosirii unui fond de ten? Sincer, nici nu stiu daca exista fond de ten pentru barbati, dar daca asta m-ar ajuta in mascarea rosetii fara sa se vada absolut deloc ca m-am dat cu fond de ten atunci nu am nicio problema.
Orice alte sugestii sunt apreciate.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| lilme89 a răspuns:

Nu vad de ce te simti complexat de roseata... asta-i firea ta, n-ai ce sa-i faci. Si daca te dai cu fond de ten mai rau faci ca se cunoaste mai ales acum pe perioada veri.

| huxalx a răspuns:

Asa mi se intampla si mie.si inca caut pe net daca este vreun medicament!

| Georgik90 a răspuns:

roseata pieli: o aspirina o pisezi si atingi f f putina apa in ea si apoi iti aplici pe fata-are proprietatea de a linisti si calma pielea dar si de a reduce roseata

| CataJB a răspuns (pentru Georgik90):

Ai incercat?