| loco a întrebat:

Cum sa scap repede in 2 zile de viermii intestinali?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Şi cel mai puternic tratament nu te poate scăpa de ei în 2 zile.
Un test coproparazitologic din scaunul de dimineaţă (îţi trebuie un recoltor steril, îl găseşti la farmacie sau la medicul de familie) şi în urma rezultatului de laborator vei primii şi un tratament corespunzător afecţiunii tale.
Spală-te cât mai des pe mâine cu apă şi săpun, înainte de masă şi toaletă cât şi după obligatoriu să te speli bine pe mâini. Fructele şi legumele proaspete care le consumi ca atare să fie foarte bine spălate, lenjeria de corp să fie din bumbac 100%, schimbat zilnic, spălat şi fiert, evită consumul de lapte dulce peână la rezultatul analizei de laborator.
Sănătate.
Pa, pa.

| vilmaristul a răspuns:

Lapte dulce in care pui doi trei catei de usturoi pisat!
pe bune, e garantat, si nu are ce rau sa ti faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@vilmaristul? garantat pentru care dintre viermi, exista viermi de talie mare care traiesc impreuna cu cei mici, oxiuri cu taenia, aia mici sunt rai de nu se poate nici dupa tratamente repetate nu scapi de ei, iar de tenie nici atat, tratament de durata 3-6 luni de zile. Limbricii sunt si aia pacatosi, daca aveti animale mai luati si de la alea, daca mergeti la tara si puneti mana pe caini nevaccinati, pisicutze sau mai stiu eu ce animale va contaminati si de la aia, deci nu este atat de important tratamentul cat este modul in care traiesti ca sa nu contactezi boala (parazitoza este o boala, si inca una grea ), daca ai o varsta mica, sub 14 ani parazitoza face parte din etapele de intarire ale sistemului imunitar, deci va trece in timp.
Am folosit un limbaj mai putin elevat ca sa puteti intelege, sunt convinsa ca sunt multi copii de la tara pe net.

| psiholoaga a răspuns:

Culmea arogantei /\.

| cristina_3619 a răspuns:

Recomant Vermox.Se iau 2 pastile una dimineata, una seara timp de 3 zile, apoi se repeta tratamentul dupa 2 saptamani.

| denisa_8966 a răspuns:

Se ia dimineata 50 grame de seminte de dovleac pe nemancate si un kiwi.sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un medicament din italia Combantrin care te scapa intr o zi iei o lingurita dimineata pe stomacul gol si gata.iti trece garantat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai multe doolkiri sa vezi ce scapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am acum un viermisor al dracu ce ma mananca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua! eu am observat astazi ca am viermisori mici si albi.va rog din inima sa mi spuneti cum sa scap de ei... mi e frica de dansii:-s

| dichi a răspuns:

In 2 zile nu cred ca poti scapi de aceasta problema insa iti recomand un tratament naturist in acest sens. Un ceai naturist de aici: http://www.tratament-naturist.com.ro/Paraziti-Intestinali-Ceai-Naturist. Succes

| Vl4dootz a răspuns (pentru anonim_4396):

Mie-mi zici?

| Alexia29000 a răspuns:

Zdrobesti 2 3 catei de usturoi si le pui in partile tale intime iar dimineata cand te vei trezi vei avea viermi pe chiloti

| Inur_Ionu_1974 a răspuns:

Simplu si eficient...un cub de zahar inmuiat in gaz si il inghiti ...garantez ca nu vei mai avea niciodata oxiuri sau alti paraziti intestinali

Întrebări similare