Sala,alergatul,etc te fac sa slabesti nu doar la picioare. da exercitiile care sa-ti puna in miscare "bulanele" sunt genoflexiunile. stabileste`ti un numar si fa in fiecare seara. Daca consideri ca nu e indeajuns tinete si de un sport, de sala sau fa-ti un program de miscare zilnica. sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos. Succes!
Mergi la o sala de fitness sau o varianta mai simpla incearca sa alergi prin parc de ex
Cu exercitii uite aici cateva http://www.sanatateata.com/frumusete/exercitii.htm
mai poti incerca si cu crema de slabit dar nu da mari rezultate
Simple si eficiente: alergari, urcat pe scari, mers pe bicicleta. Cel putin 20 min de cat mai multe ori pe saptamana.
Mananca cat mai putine prajeli sau chiar deloc.
Succes
Eu am facut niste exercitii si au dat roade : pentru picioare trebuie sa te pui pe o parte si sa.l ridici sus si sa. lasi incet jos de 15 ori peo parte de 1 pe cealalta parte. pentru fund nu stiu /:*/
In cam cat timp au dat roade? si ai slabit la bulane? te rogg sa imi raspunzi
Buna! Da, incetul cu incetul iti mai scade grasimea de pe bulane. Pai, cam in vreo 2 luni s-a observat destul de OK ca am mai slabit la picioare... pentru fund sunt bune genuflexiunile din cate am auzit.
AlexandraLu întreabă: