Slabirea rapida duce la dereglarea metabolismului(pentru totdeauna) si ingrasare dubla.Asa ca ia-o mai usor! Evita prajelile,pastele fainoase,painea(cat se poate), carnea de porc, deci tot ceea ce contine o cantitate mare de glucide si lipide.Cina sa o iei cel mai tarziu la ora 19.00.A...si sa nu mananci mult o data.Mai bine mananci mai putin si mai des.Si fa multa, multa miscare:mergi mai des la plimbare in aer liber, fa exercitii fizice usoare(de preferat sa fie facute pana la ora 17.00-18.00(cel mult). Multa rabdare(caci vei avea mare nevoie) si multa bafta!
A. sper ca te-am ajutat!
Din cate stiu eu de la diriga mea (care are dabea 40 de KG si are 30 ani )cick cea mai buna cale e cu bors o cana de bors seara si una dimineata...da nu dala de cumparat ci facut un casa...
sper sa iti fie de folos:d
Cel mai bun truc ar fi sa faci ceva miscare.
Mergi la sala.e cel mai ok cred
Ceva extrem? taie-ti sunca
ON: Alearga, si iar alearga, practic fotbal si ca sa ne mentinem in forma alergam pana ne dor picioarele, adica pana muschii picioarelor sunt complet extenuati. desigur nu e cazul pentru tine, poti alerga 50 minute pe zi de dimineata, si incearca si cu
sprinturi. multa bafta
1.Dormi pana in ora 10
2.Consuma proteine intre orele 15:00 si 16:00
3. Ultima masa sa fie pana la ora 18:00
4.Bea suficienta apa
5.In fiecare zi trebuie sa ai 3 mese principale si 2 gustari.