BoneShiver are dreptate, iti poate veni rau deoarece corpul, atat muschii cat si sistem circulator nu sunt obisnuiti sa fie solicitati atat de mult. Asta fiind spusa, e important sa intelegi ca ceea ce faci tu acum (a exclude anumite alimente) este tot o dieta. O dieta personala dar tot dieta. O dieta se clasifica prin alimente acceptate sau excluse si/sau perioade de timp in care mananci si in care nu/ Ex: nu mananci dupa ora 19:00/.
Iti spun ce fac eu (ca baiat) cand vreau sa slabesc. Alerg dimineata la 6 pentru 30-60 minute apoi am si eu grija ce mananc (nu e regim, dar strictul necesar stii? Fara cipsuri, mc, grasimi. Mananc cam orice se poate gati in casa )
Daca faci asta o sa simti si dimineata cand alergi ca parca nu iti mai "flutura" pielea pe tine, se tine mai tonifiata.
Bafta! :p
Alergi cum poti. Daca nu ai mai alergat pana acum o sa vezi ca dupa 5 minute mori incearca macar sa faci pasi rapizi. Foarte important: NU TE OPRI! Nu ai voie sa ii dai corpului ragaz sa se relaxeze. Daca simti ca nu mai poti, alearga mai incet, sau doar fa pasi. Dar nu te aseza pe o banca! (exceptie daca ametesti/vomiti, ca na... din cate am vazut oamenii mai sedentari au obiceiul sa vomite dupa alergat)
La inceput poti alerga cel putin 10 minute apoi in fiecare zi mai adaugi inca 5-10 minute, depinde si de conditia ta fizica. Eu am slabit si cu ajutorul rolelor si a corzii de sarit. Daca ai coarda de sarit incearca sa sari cel putin 30 de minute facand diferite sarituri.
Deeaandreea9156 întreabă: