Frate.o sa cresti.la 14 -15 ani eram un ptic.acum am 180. zic k e de ajuns.aam 23 si 75 kg...nuam tinut dieta,post si alte prosti de genu asta,mananca ce iti place, cand poftesti, si dulciuri cate vrei.sc sa iti distrugi stomacul cu diete, apa(cei care nu stiu apa multe nu e buna pentru ca se retine in organism si ajungi o balena, un lucru important nu renunta la sport.1-2 ore pe zi decat sa stai in fata pc ului
Pentru a te inalta fa basket, innot, volei
pentru dlabit, exercitii, alergat
pentru dieta mai putine dulciuri, be a multa apa, evita sucurile acidulate, mananca ceva usor seara
Simplu mananci de trei ori pe zi dimineata, dupa ce vi de la scoala.si pe la 5 jumate sau mai bine zis 5 dar tine minte incearca fara paine si alearga mult afara acum ti-as recomanda o sala de fitness deoarece pe frigu asta nu prea poti alerga si in casa fa multe abdomene genoflexiuni si fa si flotari sa iti formezi pieptu sper sa iti fie de bine eu inca fac chestia asta si merge ff bine
Eu unul zic sa practici inotul sau baschetul... ambele te dezvolta mult si ard calorii... mai mult inotul
Daca iti place baschetul, va trebui sa te apuci sa practici acest sport! asta e singura metoda pe care o stiu si care te inalta dar de slabit.doar alergatul sa te ajute cu ceva
Am spus exercitii in casa sau in curte...nu am piscina in curte sau teren de basket.
Abdomene,flotari, daca nu mergi la sala cauta 2 gantere de cate 5 kg, dupa 2 ore de exercitii o ora odihna obligatorie,e foarte importanta odihna pentru muschi(te intinzi o ora in pat, nu trebuie sa dormi, asculti o muzica cv e simplu si ai sa vezi k merge si fata diete(sa nu te atinci de proteine ce folosesc stia pe la sala.sunt niste porcari te umfla, iar cand te lasi de sala te dezumfli. fructe poti sa manaci dupa fiecare masa.primele 2-3 zile o sa ai probleme cu febra musculara da o sa te obisnuiesti(cui pe cui se scoate)succes
L0ve întreabă:
dobrin1019 întreabă: