Paduchii se pot lua prin contactul sau apropierea de orice persoana care ii are deja. Ii poti lua inclusiv din mijlocul de transport in comun, locuri aglomerate, scoala etc. si le place mai ales parul curat. Iti recomand produsul Paranix, il gasesti la farmacie. Citeste instructiunile de folosire, iar daca simti ca nu te descurci roaga pe cineva apropiat sa te ajute. Repeta operatiunea de cate ori este nevoie (specificat pe eticheta sau prospect). Mult succes, sper ca ti-am fost de ajutor si ca vei scapa de paduchi cat mai repede! Si tine minte, nu este nicio rusine. Paduchii nu se fac, ci se iau - la fel ca viroza de exemplu.
Bun, paduchii se pot transmite printr-o singura apropiere de cineva cu paduchi, chiar si pe strada.In plus, paduchii sunt mult mai atrasi de parul curat, decat de cel murdar. Du-te la o farmacie, si roag-o sa-ti deie o solutie anti-paduchi sau vreun sampon.
Multumesc mult chiar nu am fost la scoala timp de 4 zile din cauza asta, imi era frica sa nu rada cineva In fine important este ca se poate scapa de ei
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup