Amigdalita este boala si amigdale sunt organele. Gargara cu petrol lampant si sare. L-am facut eu cu rezultate excelente acum peste 50 de ani.
Poti sa iei pastile de acelea pentru supt 2-3 pe zi la o diferenta de cateva ore intre ele, dupa ce le sugi (nu radeti) nu mananci, nu bei 30-60 de minute, sunt foarte multe din gama : faringo sept, Hexoraletten.
Nu stiu daca exista vreo contraindicatie dar seara inainte de culcare poti sa bei un plic de faringo hot drink.
E drept caci cand sunt inflamate si dor ai nevoie de tratament, ceea ce ti-am propus eu si ceilalti de pe forum (mai putin extractia amigdalelor!) este un tratament usor, dar care v-a ameliora problema si durerea in gat.
FRATILOR LA O DURERE DE GAT VOI RECOMANDATI SCOATEREA AMIGDALELOR? DACA VA DOARE PICIORUL IL TAIATI?
"nu ti se pot administra antibiotice... Mierea de albine este antibiotic natural" LOL!
AMIGDALE! Amigdalita e inflamatia AMIGDALELOR! Nu poti sa scapi de amigdalite. Le poti scoate prin operatie, dar dupa aia o sa racesti direct la plamini, ceea ce e mult mai nasol. Stai calm, ca nu degeaba le ai. Se umfla, se dezumfla, trece.
Aveam și eu probleme cu amigdalele Medicu mi-a dat tonsilotren pastile Doar ca a mele erau umflate și cu puroi pana la urma le-am scos Încerca pastilele astea Pe mine m-au ajutat la încept
anonim_4396 întreabă: