Eu zic sa te duci la un psiholog o persoana specializata in chiestii de genul asta sigur te poate ajuta sa treci peste.Nu cred ca e ok sa asculti pareri de la oameni care cel mai probabil nu au idee despre ce vorbesc cand vine vorba despre sanatatea ta mentala si fizica.
Si cel mai bun prieten nu stia de problema ta... si de aceea s-a suparat...
E pe bune sau nubera cel mai bun prieten?
Nu stia ca nu eram okey, eu ma uitam la placi de par si el la casti, eram departe, si s-a trezit ca nu mai eram acolo, plecasam, de asta s-a suparat. Daca ii explicam ca mi-e rau exagera si ma dadacea.
In primul rand nu cred ca ce spui tu se numeste anxietate. Anxietate am avut eu. Doar ca nu am scapat de ea si mi-am transformat-o intr-un avantaj.
sa revin.
Vrei intr-adevar sa scapi de ce ai tu? Totul este in capul tau. Creazati o alta personalitate, ca mine. Bea ceai de menta.
Citeste intrebarea mea despre frica de a pierde. E un link acolo si daca reusesti sa intelegi ce scrie deja esti un alt om. Uita-te la o comedie. Nu mai gandi ada. Lasa serpii. Nu mai bea 6 cafele pe zi
Sunt cine vreau sa fiu. Ma simt bine. Sunt fericita.
Crezi ca e mai degraba o fobie? Adica, atunci nu ma pot controla, pur si simplu simt ca ma inec... Ca ma sufoc. Ametesc uneori, imi bubuie capul, imi aud pulsul, tremur si se invarte locul cu mine uneori, sau imi fuge priivirea peste tot haotic si nu mai inteleg nimic...
Nu am vorbit cu cineva, am presupus ca e anxietate...
Anxietatea e mai rea, nu?
Daca imi insulti iubitii mei serpi...
chiar daca esti mai putin insuportabl decat majoritatea oamenilor... (asta e un compliment
Este vorba de anxietate sociala si fobie. Fobiile sunt subtipuri de anxietate. Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu un psiholog sau un psihiatru. Fie vei invata anumite tehnici de respratie pentru calmare, fie ai nevoie de medicamente, fie ambele.
De asemenea, spune-le persoanelor cu care iesi de problema ta. Daca iti este rau, pur si simplu spune-i ca ai nevoie sa iesi din locul respectiv. Iti va crea mai putin probleme pe viitor si le va crea si amicilor tai mai putin disconfort.
Da anxietatea e rea.
Dar bucurate ca esti asa. Esti speciala.
Mersi pentru compliment :*
AvalohAlyn întreabă:
oceanoflove întreabă: