Urmele de cosuri sau petele alea mai inchise la culoare, nu? Asa am si eu...si am inceput sa folosesc crema de galbenele...si e chiar buna. Deja o folosesc de aproximativ 2-3 saptamani si se vad rezultate. Daca ai tenul gras nu iti recomand crema pentru ca e foarte grasa.
Sper ca te-am ajutat. Pentru mine crema de galbenele e foarte buna. O zi buna:*
Prepara o masca din tarate de grau si ulei de catina! Cand o aplici, maseaza usor pentru o exfoliere lenta.Clateste fata si apoi aplica ulei de migdale dulci!
Boreade 12, Glyco a, Isotrexin -agresiv, Skinoren ( una din ele)+crema hidratanta +protectie solara dimineata 30 spf - tratament minim 4 5 6 luni, stiu ca nu suna incurajator dar nu ai ce face, dc te duci la dermatolog la fel o sa iti spuna
Fa'ti un peeling cu crema
eu am facut cu laser si mi-a trecut
dar te poate ajuta si o crema
Fierbe niste apa pun intr'un vas mai mare, si pune 2-3 plicuri de ceai de musetel. Stai cu fata deasupra vasului cu un prosop pe cap sa nu lase aburi sa se imprastie in jur. Iti curata fata foarte mult.
Pe cale naturala nu stiu dar e o crema foarte buna "Shinoren " o gasesti la ori ce farmacie e pentru adolescenti nu e foarte scumpa sper ca te.am ajutat bye
Sapun+apa ffff rece in fiecare dimineata si seara...la mine s-au vazut rezultatele dupa aprozimativ 3 zile...