| Crosto a întrebat:

Cum scap de constipatie? Nu e ceva amuzant au iesit doar 8 stropi de caci sad nu e troll sau ceva help meeeeeeee, pls? sad a da si ma duc la baie o data pe saptamana pentru ca nu-mi vine mereu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jokers666 a răspuns:

Pai daca vrei sa scapi de constipatie eu iti recomand sa bei cat mai multe lichide si ma refer sa mananci(supe, tocanite.etc) sau iti recomand sa iei pastile de genul laxativ ca ala sigur te va ajuta sa faci treaba mare si daca vrei sa te mai documentezi citeste de aici poate te va ajuta cumva https://www.reginamaria.ro/......onstipatie Sper ca te am ajutat cumva.Îti urez cacare placuta:))))

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai recomandat este sa iei laxative care sa te ajute, de exemplu Butifar sau există si supozitoare laxative Dulcolax.

| oz_1736 a răspuns:

Poate mananci foarte putin. Legumele, merele, te ajuta

| romeo78 a răspuns:

O internare la secția de interne pentru analize medicale amănunțite. Constipația este o boală a colonului leneș.
Se poate rezolva problema cu laxative pe moment, nu pe viitor.

| Crosto explică:

Am auzit ca uleiul ar ajuta... dar eu nu prea mananc ciorba dar o sa bag in mine ca porcu doar sa nu mai am

| RAY a răspuns (pentru Crosto):

Ai nevoie de fibre, tarate de ovaz cu lapte

| Crosto explică (pentru RAY):

In final.....Am facut laughing greu dar am facut happy