Eu mi-am luat Zineryt si a funcionat Daca te duci la medic ti`l prescrie si il iei compensat, asa il cumperi cu 34 lei Dar chiar merge, nu incerca cu tot felul de creme de la Avon, Oriflame sau alte c****ri ca nu o sa mearga si or sa iti apara mai multe si nici mastile cu fructe nu dau roade degeaba ziceti voi :-J avem cosuri pentru ca suntem adolescenti, si atata timp cat nu le stoarcem, or sa treaca si pe la 20 de ani n`o sa mai avem
Bunicumiu imi zicea sa ca atunci cand ai cosuri multe pe fata te dai cu urina ta. Cica stai 3-4 minute cu urina pe fata si dupa aia te clatesti.
O metoda ar fi lamaia. E acida si usuca cosurile, am auzit si de o combinatie mai ciudata dar care se pare ca da roade.Lamaie cu zahar.
Am eu cateva!
Coaja de portocala:rade coaja de portocala, amestec-o cu apa, aplic'o pe zonele afectate de acnee! deci trebuie sa fie ca o masca!
lamaie:aplica regulat pe cosuri suc de lamaie, apoi stai o ora sa actioneze. Dupa spala'te cu apa calduta!
Usturoi:freaca zonele afectate de acnee cu usturoi crud!
castraveti:stai 15-20 min cu castravete ras pe fata, ochi si gat, dupa care indeparteaza-l cu apa calduta!
FoonditZza?
Cel mai bun sfat este sa te duci la farmacie si sa cumperi zineryt, este in jur de 34 lei dar poti sa il iei gratis cu o reteta de la medicul de familie