| LaviniuA a întrebat:

Cum se cheamă când ești într-un loc mai populat și te enervează oamenii din jur, de-ți vine sa pocnești pe câte unul chiar, ca să-i vine mintea inapoi in capul sec și/sau sa ii pui o oglinda in fata sa vadă ca face ca porcul/vita de jumă de ceas și apoi să-l trimiți la troaca?

E vreo boala asta?
Mersi. Sănătate maxima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Se numește irascibilitate, poate fi o problema daca e persistentă. Poti lua niste magneziu sa te mai destreseze.

4 răspunsuri:
| LaviniuA explică (pentru Hyperion7):

Pai bine irascibilitate e nervozitate parca. Eu vreau in termeni de-aia șmecheri gen ocd, bpd, ptsd, etc
Și magneziu ar trebui sa ia alții ca eu sunt sanataoasa.

| dullcat a răspuns:

Anxietate sociala si toleranta limitata fata de persoane care nu ti-au facut nimic?

| dullcat a răspuns (pentru LaviniuA):

Adica vrei boli cat se poate de serioase? In locul tau as avea grija ce-mi doresc, ca nu e smecher sa ai boli cu nume,, smechere''.

| LaviniuA explică (pentru dullcat):

Anxietatea nu e o teama? Eu nu simt vreo teama asa ca nu cred ca e ce zici.