Incearca cu batoane proteice, nu stiu daca ajuta, si cat ajuta, dar merita sa incerci.
Nu face greseala sa iei mai multe de acelasi fel, ia si tu cate unul din fiecare si vezi care-ti place mai mult.
Luasem si eu odata cateva bucati, si aveau un gust oribil
Erau ceva de genul, mi-a zis cineva acum ceva timp. Dar am uitat numele lor.
Pai nu poti pune asa repede, 7000 de calorii = 1 kg de grasime, trebuie sa fi macar pe plus cu 1000 de calorii per zi, consuma mai multe grasimi
Acum ceva timp, am auzit de la o persoana ca ar exista ceva pastile de ingrasat, cica a luat el aduse din america etc, acum, nu am idee despre ce pastile e vorba.
Chiar si asa, incearca sa urmezi un regim cu shaorma Sa moara de invidie aia de se ingrasa si cand miroase o shaorma.
Mergi la sala, chiar daca nu vei creste in masa tot vei arata mai bine fara tricou
Am incecat si d-aia. De obicei mananc mult fast-food. Doar ca ajung pana la maxim 57kg si dupa scad.
Am consumat, ca tot dvs. mi-ati zis. Mancam foarte multa slanina, fast food, dar degeaba. Nu depaseam 55/57kg.
Man eu am ajuns de la 65 la 85 in cam 3, 4 ani, nu te ingrasi repede si mancam multe prosti, dulciuri, eu unu as baga sala in locul tau
Nu am timp de sala. Nu vreau masa musculara, vreau doar sa am greutatea normala pentru un om de 1.78/1.80
Faza e ca sunt prea slab. Adica, am undeva la 50/55kg la 1.80. Imi cuprind incheietura cu mana.
Am facut analizele acum ceva luni, si mi-a zis ca am proasta alimentatie. Dar nu inteleg, am mese destul de bine organizate, 4/5mese/zi.