| cosminandrei a întrebat:

Cum se trage fumul de tigara in piept? m-am tot chinuit sa trag fumul in gura si dupa sa respir insa cand dadeam totul afara nu vedeam fumul....am fumat kent 4.pls va rog ajutati-ma dau funda la cel mai lung si corect raspuns! nu vreau raspunsuri gen:lasa-le ca nu-s bune; nu iti zic.daca nu imi zici de ce naibii mai scrii. vreau raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PredatoR a răspuns:

Parerea mea e sa nu te apuci. Acum ca sa iti raspund la intrebare, tragi fumul in gura tii gura putin deschisa si tragi aer pe gura in piept ca si cum ai respira normal pe gura. Ai grija sa nu inghiti fumul ca atunci e nasol.

5 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Lasa-te de fumat inainte de a te apuca de el. Va fi un "plus" pentru bunastarea ta.

| cosminandrei explică (pentru sabin89):

Deja m-am apucat insa nu practicam cum trebuie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fuma crede-ma ca nu e bine! In primul rand o sa te simti foarte rau de la tigari eu fumam 1 pe zi si ma simteam rau! Ai grija mai bine nu te apuca am prieteni care intr-o luna de la o tigare au ajuns la 7-8 pe zi!

| cosminandrei explică (pentru anonim_4396):

Pe mine ma relaxeaza ...ma simt bine cand o fac! dar raspunsu la intrebare?

| cosminandrei explică (pentru PredatoR):

M-ai ajutat cel mai mult...metoda ta ar merge! Funda!