| IanSomerhalder a întrebat:

Cum slabesc 20 de kg? am pana in 18 ani, voi reusi in 3 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| aurasauras a răspuns:

Da

| ell3ny a răspuns:

Resuseti daca vrei big grin l-am ajutat pe unchiul meu de a slabit 10 kg intr-o lunawinking te pot ajuta si pe tine daca vrei vb pe ell3ny_2005@yahoo.com

| steffyboy a răspuns:

Du-te la sala, iei burn fx si bagi definire pentru muschi.Adica faci cu greutati mici multe repetari.Te interesezi acolo te asigur ca afliwinking.

| Thandi a răspuns:

Incearca regimul alimentar michel montignac... tine cont ca e un regim si nu o dieta.eu am slabit 10 kg in 4 luni dar nu l-am tinut 100 %. sunt convinsa ca daca tineam cont reuseam mai mult...si acum mananc dupa acest rgim insa mai am scapari insa nu am mai pus nimic, doar ca m-am plafonat. toate cele bune
ps: il gasesti pe net

| OanaMady a răspuns:

Trebuie sa te duci la sala sa faci exercitiii pentru a mai da din greutate sau sa urmezi o dieta de slabit. Cred ca vei reusi.