anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vă confruntați cu insomnia(dacă aveți). Adorm extrem de greu și îmi e greu să dorm suficient,plus că mă trezesc ușor dacă se aud sunete. Am foarte multe gânduri,mi-aș dori să am un buton de pauză la gândit. Nu beau cafea,alcool sau orice altceva. Și am loc de muncă care să mă mai consume de energie, nu stau degeaba. Invidiez oamenii care pot adormi foarte ușor și nu-i trezește nici măcar muzică la maxim și dorm și până târziu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| YoungDogIceKilla a răspuns:

Sigur ai acumulat foarte mult stres. Cel mai bine ar fi sa faci o plimbare de maxim 30 de minute inainte de somn si sa bei un ceai de menta cald. Multa bafta!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand sa mergi la un psiholog sau psihiatru, fiindca insomnia in acest caz este cauzata de stres si griji care nu-ti dau pace, tinand activ creierul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iau magneziu.

| doctorandus a răspuns:

Foloseste melatonina... daca vrei sa fii internat la spital drept caz grav.

| gabicoo a răspuns:

Încearcă cu Optisomn. Este supliment alimentar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Somnofort, jumatate de pastila. Depinde ce greutate ai.
- creat din plante medicinale 100% naturale, fara substante de sinteza;
- datorita retetei sale unice cu melatonina si valeriana, va ajuta sa adormiti mai usor si sa aveti un somn linistit;
- nu creeaza dependenta;

| DavidVladut16 a răspuns:

Este un aparat care te ajută să dormi caută pe internet, e mic îl ți în mănă și te adoarme