Pentru a fi sănătos sau a-ți păstra sănătatea cum ai spus tu e indicat să nu faci abuz de nimic. Să fii cât mai activ, să te odihnești ori de câte ori poți, să dormi bine noaptea, să mănânci sănătos să consumi lichide și să nu te stresezi. Evident cred că nimeni nu reușește să intrunească condițiile de mai sus dar câteva dintre ele sunt esențiale precum dormitul, odihnitul. Este indicat începând cu octombrie până prin aprilie să se ia suplimente gen supradyn pentru creșterea imunității și pentru energie. Aceste suplimente se iau în sezonul rece, toamnă, iarnă, primăvară. SIgur că viața cotidiană a devenit foarte stresantă este greu să ții pasul cu noile tendințe prin urmare trebuie să îți protejezi sănătatea foarte mult.
Multumesc pentru raspuns.Supradyn sunt vitamine?
Da sunt vitamine și oligoelemente gen fier, magneziu, potasiu, mangan etc. + vitaminele care nu le mai enumăr. Vezi și tu Supradyn tablete efervescente. Se ia una pe zi.
Am grija ce mananc,fac analize la timp, ma imbrac corespunzator.
Mananc fructe si legume.
Ma odihnesc sufiicent.
In cazul unei probleme de sanatate ma prezint la medic, urmez tramentul prescris, atat pentru sanatata mea, cat si a celor din jur.
"suplimentul" meu e creierul meu. nu mananc nimic prajit, cu grasime, mananc multe legume si fructe, nu beau toate porcariile de sucuri cu acid ( cola, pepsi etc ) fac mult sport. pentru restul e bine sa aiba si un somn exact pe noaapte, macar un 7 8 ore.
Exact ce am zis mai sus. PS: offtopic. Tu ești credincios?
Nu sunt.
"Exact ce am zis mai sus" eu nu ma uit de fel la comentariile altora, poate de aia ti s-a parut ca repet
E în regulă . În orice caz, consider că odihna este cea mai importantă dar și alimentația. Bine, știu că nimeni nu poate mânca 100% natural, e cam imposiibl în ziua de azi.
Sunt curios. ce treaba avea aici la sanatate,"credinta" mea?
M-ai întrebat în alt topic dacă sunt credincios și ți-am răspus la întrebare și te-am întrebat și eu la rândul meu dar nu ai mai răspuns. Nu mai țin minte topicul respectiv, parcă era scris de AlanGreenBoy. Am profitat acum să te întreb. Asta e tot. În orice caz am specificat "offtopic". Numai bine.
Am de fel multe notificari si nu am chef mereu sa le vad pe toate, cred ca si al tau s-a pierdut prin alea nevazute. Salut