Imi place sub forma de fulgi (de ovaz), amestecate in iaurt sau lapte batut si eventual si cu sirop (de zmeura).
De asemenea, imi plac si pogacelele din ovaz (cu ciocolata).
Pana acum n-am prea mancat fulgi de ovaz, decat daca se gaseau in amestecuri de cereale, impreuna cu altele, si cu fructe uscate.
Insa am vazut de curand o reteta de cookies ce continea in aluat fulgi de ovaz si as vrea sa o incerc.
Si o alta de budinca de ovaz ce imi facea cu ochiul.
Insa momentan sunt mai mult pe vegetale, ovazul mai poate sa astepte putin.
Crocant cu iaurt, in batoane cu fructe uscate si ciocolata, in biscuiti/fursecuri. Mai mananc cereale fierte (arpacas) in mancare de ex. mancare de ardei copt, cu ceapa, usturoi, rosii, ardei iute si arpacas fiert + un peste pe gratar sau pui.
Eu il mananc cu lapte, putina miere si scortisoara. Nu ma omor dupa el, dar este satios.
AvalohAlyn întreabă: