| Mindfulness a întrebat:

Cum vedeți un om cu dementa? Cum gândește, cum se comporta? Cum se manifesta in societate? Care sunt semnele dementei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

In societate, în majoritatea cazurilor sunt foarte dezorientați și agitați, uită te la filmulețul ăsta rq ca să înțelegi mai multe : https://youtu.be/q_sWiwI3yP0?si=Nc4P0_BdbWB4Q68z

| contstersinteresscazut a răspuns:

Uneori simt și eu că am dementa. Știu că sunt mulți oameni care trec prin asta. Cu toate acestea, preferăm să tăcem și să mergem mai departe, pretinzând că totul este în regulă. Ne mintim că suntem bine și apoi reluăm același ciclu. În realitate, lucrurile nu sunt bine și poate că niciodată nu au fost. Este trist să ne dăm seama că nu pare să existe nicio cale de scăpare.

| Mindfulness explică (pentru contstersinteresscazut):

La anxiosi e ceva tipic! Nu e cazul la noi de așa ceva, dar daca continuam cu jocurile de noroc o sa ajungem că acea bătrânică.

Întrebări similare