| Cipi1212 a întrebat:

Cum vi se pare faptul că Piedone merge peste tot în țară în control și dă amenzi acolo unde găsește nereguli?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Foarte bine.

| Holiday a răspuns:

E doar circ. Nu mai vorbim de ideea cu etcheta cu adosul comercial, care e de o imbecilate crasa.

| MihaitzaItza a răspuns:

Campanie electorală.
Vrea să vina pe cai mari la București după ce iese Nicușor președinte

| J0B0MAT a răspuns (pentru MihaitzaItza):

Da și eu cred că își face campanie, dar e bine că îi închide pe cei care nu lucrează conform normelor.Aș paria că îl votează pe Nicușor.

| LisaJulie a răspuns:

Pare cam ciudat ca abia acum s-a gândit sa facă asta! Din punctul meu de vedere o grămadă de localuri, mai ales in București nici nu trebuiau sa primească aprobare de deschidere la ce produse cumpăra și unde le păstrează

| toyboy6x9 a răspuns:

Cu siguranta urmareste ceva, totusi admir transparenta muncii lui. Nimeni nu se intreaba oare cei care au verificat anterior daca au primit ceva penalitati sau doar cadoul de la unitatiile verificate?

| Frank51 a răspuns:

E prea pe față să nu-ți dai seama ce scopuri are Piedone.

| colonelumorteni a răspuns:

Mi se pare slabuta activitatea lui.De ce nu se duce la Avicola ca sa ai ia la rost pe cei care injecteaza puii cu seringa ai baga in solutii toxice si ne baga boala in corp? Ai inspecteaza pe micii producatori care iti frig puiul si il mananci toxic in loc sa-i inspecteze pe marii producatori de carne de pui ca de la ei vine marfa

| mihai69 a răspuns:

Mi se pare că e o mare jigodie, care și-a pus toată familia în posturi bine plătite, a luat șpagă la primărie cu două mâini, are pe conștiință (dacă nu s-a putut găsi și un temei legal) morții de la Colectiv, și acum se dă apărătorul corectitudinii?!?
Mi-e scârbă!

| romeo78 a răspuns (pentru colonelumorteni):

Pentru că la fermele de producție, intră, conform legii, ANSVA, nu protecția consumatorilor. Fermele sunt unități de producție, nu unități alimentare de deservire a populație.