E doar circ. Nu mai vorbim de ideea cu etcheta cu adosul comercial, care e de o imbecilate crasa.
Campanie electorală.
Vrea să vina pe cai mari la București după ce iese Nicușor președinte
Da și eu cred că își face campanie, dar e bine că îi închide pe cei care nu lucrează conform normelor.Aș paria că îl votează pe Nicușor.
Pare cam ciudat ca abia acum s-a gândit sa facă asta! Din punctul meu de vedere o grămadă de localuri, mai ales in București nici nu trebuiau sa primească aprobare de deschidere la ce produse cumpăra și unde le păstrează
Cu siguranta urmareste ceva, totusi admir transparenta muncii lui. Nimeni nu se intreaba oare cei care au verificat anterior daca au primit ceva penalitati sau doar cadoul de la unitatiile verificate?
Mi se pare slabuta activitatea lui.De ce nu se duce la Avicola ca sa ai ia la rost pe cei care injecteaza puii cu seringa ai baga in solutii toxice si ne baga boala in corp? Ai inspecteaza pe micii producatori care iti frig puiul si il mananci toxic in loc sa-i inspecteze pe marii producatori de carne de pui ca de la ei vine marfa
Mi se pare că e o mare jigodie, care și-a pus toată familia în posturi bine plătite, a luat șpagă la primărie cu două mâini, are pe conștiință (dacă nu s-a putut găsi și un temei legal) morții de la Colectiv, și acum se dă apărătorul corectitudinii?!?
Mi-e scârbă!
Pentru că la fermele de producție, intră, conform legii, ANSVA, nu protecția consumatorilor. Fermele sunt unități de producție, nu unități alimentare de deservire a populație.
Ești tânăr, needucat și necioplit!
Referitor la Colectiv, ai paralel cazul din Macedonia de Nord, unde este arestat inclusiv un ministru pentru corupție.
În România, domnul Piedone, e oricum, dar nu prost! Domnul Piedone, chiar dacă a luat bani pentru un favor a știut cum să procedeze. Ori, la Colectiv, s-a demonstrat cu legile în mână, că Piedone nu cunoștea patronul clubului, nu a primit nimic pentru a semna actele de funcționare, doar a semnat zilnic mapa cu hârtii pregătite de alții!
Diferenta dintre un control just si un abuz, e foarte mica, iar individul intimideaza angajatii de la societatile la care merge in control, in scopul de a castiga capital politic.
Daca te uiti atent la neregulile gasite vei vedea ca marea majoritate sunt generate de lipsa de informare a angajatilor societatilor controlate cu privire la normele sanitare aplicabile in Romania.
In inspector are rolul de a depista eventualele incalcari, face un proces verbal cu toate neregulile constatate si da termene pentru remedierea lor. Nu sa faca circ. Ma mir ca nu la dat inca nimeni in judecata pana acum pentru abuzul pe care il face in relatia cu firmele controlate.
Suflatii in panza ca individul maine poimaine vine in control la voi acasa ca sa va inspecteze cum ati etichetat mancarea din propriul frigider.