| LawR3n a întrebat:

Cum vreţi să muriţi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
58 răspunsuri:
| aiam a răspuns:

Nikul nu ne sperie ne speria numai funţia braun(ului) tău neadecvat ne sperie

| Nita a răspuns:

Cu grija laughing

| Ekkaterinna a răspuns:

Nu vreau tongue. Dar cred ca cel mai bine e sa mor de batranetehappy

| HBK a răspuns:

In bratele persoanei iubite.

| Juliana a răspuns:

Fericitabatting eyelashes

| Roikiiii a răspuns:

Sa mor acum pe moment... sunt chiar foarte trista... nu mai am de ce sa ma aflu pe pamant, deci sunt libera sa mor acum

| LawR3n explică:

Şi nu vă sperie nickul meu. lol big grin?

| LawR3n explică:

@anna01 big grin, 3 la ciunşpe mii

| LawR3n explică:

@Katya, în timp ce violez un extraterestru. infart de placere maximă big grin Edit: Eu sunt normal voi sunteţi nebuni big grin.

| LawR3n explică:

@mabix unde stai devil? (glumeam / viaţa e făcută să încerci lucruri noi, fă şi tu ceva)

| LawR3n explică:

Cam târziu

| Ali55 a răspuns:

Eu as prefera sa mor fericita cu toate visele impinite!

| toffy a răspuns:

Dupa ce-mi vad toti nepotii laughing)

| maiabia1995 a răspuns:

Like ice is melting...

| lucian99 a răspuns:

De batranete sau intr-o lupta pe viata si pe moarte

| lampard64 a răspuns:

As vrea sa ma sparg ca un bibelou rolling on the floor)... as vrea sa mai mor de ras... de foame n`as vrea sa mor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...nu m-am gandit. dar oricum nu sa sufar foarte tarehappythinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In somn laughing

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu vrem sa murim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 2 roti la 300+ Km\h

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa mor destept mabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi doresc sa mor doar pentru ca mi-a sunat ceasul, nu de vreo boala, sinucidere etc... O moarte subitahee hee. Tubatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingomucucoasa...cred ca nu mai am mult de trait...la cat de mult voi rade de fiecare data cand imi amintesc raspunsul tau, s-ar putea sa raman odata fara aerlaughingrolling on the floor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In direct la otv happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva unde nu sunt cei pe care ii iubesc, pentru ca e groaznic sa vezi pe cineva drag murind. Dar intai as vrea sa ii imbratisez.Inainte de a muri, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama! pai cine ar vrea sa moara? sper sa nu mor chinuita dar mai ammm pana sa mor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beată.

| rommy30 a răspuns:

Asasinat de un sniper laughing.

Întrebări similare