| Maria1189 a întrebat:

Cunoaste cineva un medic gastroenterolog foarte bun? Am probleme foarte mari cu colonul, ma constip foarte rau si sunt tot timpul balonata mai ales dupa ce mananc ma simt groaznic, ma balonez si de la un pahar de apa, sufar de aceasta problema de luni de zile si sunt disperata nu mai stiu ce medicamente sa mai iau si pe la ce doctori sa ma mai duc. Va rog din suflet sa imi recomandati cu un medic bun sau daca suferiti de aceasta problema, cateva sfaturi sunt bune venite pentru mine. Sau poate cunoasteti niste remedii naturiste. Va rog din suflet sa-mi raspundeti cu seriozitate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună încearcă să i ei colon help, este bun și reglează tranzitul, s au bea ceai de purativ.

| Ramo80 a răspuns:

Un gastroenterolog f f bun este profesorul doctor Alexandru Oproiu din Bucuresti, gasesti toate datele lui pe google. La el s-a tratat tatal meu dar de probleme la stomac. Posibil ca problemele tale sa nu fie mari, ai doar nevoie de tratamentul adecvat.Nu mai lua tot felul de medicamente. Ai nevoie de un regim alimentar care sa ajute digestia, de o detoxifiere a colonului. Iaurtul ajuta f mult in digestie. Sora mea are probleme cu digestia si de un timp incoace consuma iaurt Activia, e f multumita de efectele lui, chiar e eficient. Strugurii sunt recomandati in balonarile dureroase, grabesc eliminarea toxinelor, fulgii de ovaz in combinatie cu lapte ajuta de asemenea la digestie. Inlocuieste painea alba cu paine de secara, eu mananc de 1 an si jumatate. Este cea mai indicata pentru problemele tranzitului intestinal. Eu cred ca, cu un picut de regim problemele tale se vor rezolva. Multa sanatate!

| ShadowcatRogue a răspuns:

Incearca sa bei cafea in fiecare zi, daca nu o faci deja. Poate nu vei mai avea nevoie de medic happy

| Bijou a răspuns:

Pentru toate aceste probleme, iti recomand gelul de aloe vera. Iti curata colonul si vei scapa sigur de constipatie. Daca vrei mai multe detalii ma poti contacta http://forever-aloe-vera.eu/produs/7

| Maria1189 explică (pentru Ramo80):

Medicul meu de familie mi-a recomdat pe acest doctor Alexandru Oproiu si din cate am inteles este foarte bun, am sunat la cabinet sa-mi fac o programare la dansul dar din pacate pentru mine nu s-a putut pentru ca este foarte aglomerat cu programarile si pana in luna iunie nu se mai pot face programari...de aici pot sa trag concluzia si eu ca este un medic f bun din moment ce are atatea programari.asta este, eu am incercat... Cred ca am sa incerc sa scap de aceasta problema pe cale naturista pentru ca sunt satula de medicamente fara efect. Iti multumesc mult pentru sfaturi!

| Ramo80 a răspuns (pentru Maria1189):

Da, lucrul asta am uitat sa- ti-l spun. Tatal meu a reusit sa obtina programarea dupa aproximativ 3 luni. Dar imi povestea ca pacientii lui erau cu niste probleme f grave, cu boli de nici nu-ti trec prin cap. Oricum, eu sincer cred ca nu e nimic sa te ingrijoreze, din zece oameni ce-i intalnesc, opt au probleme de genul asta. Sunt sigura ca, cu un picut de regim si ceva tratamente naturiste vei reusi sa scapi de probleme sau cel putin sa-ti imbunatatesti starea de sanatate. Sa stii ca ar fi bine sa iei si ceva pentru detoxifierea colonului, cum au spus persoanele de mai sus. Oricum, iti doresc multa multa sanatate si sper sa te faci bine. Pupic!

| Magdalen a răspuns:

Un gastroenterolog foarte bun este doctorul Ditoiu de la Fundeni, am facut colonoscopie la el si a fost ireprosabil, foarte corect. Programarile se fac in maximum 7 zile, gasesti date cu google

| sanbu a răspuns (pentru Magdalen):

Si eu am auzit ca dr Ditoiu de la Fundeni este un gastroenterolog foarte competent. A terminat facultatea cu toate notele de zece, sef de promotie, desi parintii sunt tarani...

| Spa_de_Lux_Anda_1972 a răspuns:

Eu nu am fost multumita deloc de Oproiu.
Mi-a facut si endoscopie si nu am fost informata asupra analizelor pe care tb sa le fac in continuare.
Duceti-va la doctori mai tineri.

| Spa_de_Lux_Anda_1972 a răspuns (pentru sanbu):

Atentie, matusa mea a fost la el in privat si nu a fost deloc multumit de el.
Duceti-va la doctori tineri.

| Sterian_Florentina_1969 a răspuns:

Si eu am o pangastrita eritomatoasa si medicul Dr Greere mi-a dat nexium 40, au trecut 10 lyni dar tot nu pot manca si am si slabit de la regim, nu ma mai doare stomacul dar nu mi am revenit

| Mihaela_Cristina_1994_wvfI a răspuns (pentru Ramo80):

Buna! In ce spital lucreaza doctorul Alexandru Opoiu sau are cabinet particular?