| Sara2 a întrebat:

Cunoașteți un supliment bun pentru reglarea apetitului? Am o poftă excesivă de mâncare și necontrolată, am încercat să-mi impun bând mai multă apă, da pur și simplu nu merge

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

Garcinia Cambogia

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legume fructe carne

| Freya1 a răspuns:

Trebuie să ai doar voința sa nu mai mănânci.Iar daca in caz ca ai probleme cu greutatea sa mergi la medic.

| Invictusman a răspuns:

Spalate pe dinți când ți foame rău, te va ajuta 2-3 ore.
Găsește-ți o ocupație, hobby, fa plimbări multe, vacante, călătorii, organizează petreceri ( eu sunt primul invitat da?)
Mănânci din cauza problemelor tale fizice, de aceea te-ai îmbolnăvit și de depresie, mănânci din cauze emoționale.
Apucate de înot, du-te cu o prietena draga sau amic la mare, sau vin chiar eu dacă plătești tu tot, îți țin companie și te învăț anumite trucuri psihologice, mai ne pupam și noi unpic, ascultam muzica bună, mâncare bună, bârfim și sa vezi ca la Vita e Bella

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te încearcă multe gânduri negative? Ai apăsări? Dacă da, de acolo pleacă excesul alimentar.

| Eireann a răspuns:

Nu stiu ce intelegi tu prin pofta excesiva si nici ce varsta ai. Un sfat este sa ai cele 3 mese pe zi si sa incerci pe cat posibil sa fie zilnic la acelasi ore. Controleaza portiile, chiar daca la momentul respectiv ai o foame de lup nu trebuie sa mananci jumatate de pui si un munte de garnitura dar nici 3 frunze de spanac si o bucatica de brocolli. Cand mananci nu te uita la TV si sa te concentrezi pe ce mananci.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai diabet, mergi la nutritionist el iti va da regimul, dar daca nu vei reusi sa te tii de el degeaba mergi.

| Sara2 explică (pentru RobertMoon):

Ms mult, mi-am comandat la sfatul tău. Sper să ma ajute.

| Invictusman a răspuns:

E de la psihic apetitul crescut, degeaba iei pastile ca nu o sa te ajute.
Trebuie sa îți rezolvi problemele interioare, emoționale.

| RobertMoon a răspuns (pentru Sara2):

Să încerci și ceaiul verde, dar sa nu bei mai târziu de la 17 pentru că nu te mai ia somnul.

Întrebări similare