E nevoie de un psihiatru pentru asta, tu nu ai sa ai nicio sansa, asa ca daca vrei sa ii faci un bine le spui parintilor
Oamenii astia au nevoie de ajutorul unui profesionist. Poti citi acest articol:
http://www.sfatulmedicului.ro/Sanatatea-mentala/automutilarea_56
E greu, foarte greu.Incearca sa te apropii de ea, si sa i explici ca nu e bine.
Hai ca iti zic eu, daca te intelegi bine cu ea ia-o frumos de manuta si du-o intr-un loc unde este activitate sportiva, nu doar un sport ci mai mult si eu iti garantez ca o sa treaca peste perioada asta. Vreau sa scot in evidenta ca sportul vindeca mintea omului si corpul. Nu ajunge doar sa-i explici, trebuie si sa ii demonstrezi.
Nu trebuie sa ii explici tu asta.Trebuie sa isi de-a singur seama.Am avut si eu o prietena tot pe la 17 ani facea asta si mi-a spus verisoara ei.Crezi ca face asta de placere? Inca am o prietena ce are 17 ani si se taie pe maini din cauza batailor tatalui ei si a suferintelor.Acela poate e un mod prin care se elibereaza.Ce-i drept nu e bine deloc.Acel copil are nevoie de ajutor, trebuie sa il iei usor sa ii explici, in asa fel incat el sa nu creadca ca ii reprosezi sau ca vai ti-e mila. Nu. Trebuie sa afli sursa problemei, face asta din placere "eu nu vad placerea" sau din depresie" nu vad rostul". Trebuie sa ii demonstrezi ca problemele nu se rezolva facandu-ti rau ci prin alt mod.
Daca chiar tii la ea citeste o carte si invata cum sa faci o psihoanaliza.chiar o poti ajuta atunci
Hey.poti sa-i spui ca s-ar putea sa lesine intr-o zi de la taieturi din cauza pierderilor de sange din organism si poti sa-i mai spui ca doar un om slab face asa ceva
Funda?
Fac asta de 3 ani buni si nu am lesinat
Tu te tai de 3 ani?